Na sreću ili nažalost, napokon je došao onaj period godine kada su nam misli daleko odavde, na nekoj plaži, na bezenu ili ko zna gde! Na mestima gde sve što nam je potrebno jesu sunce, vreli pesak, hladna voda i omiljeni kupaći kostim sa sve #KillerBody u njemu! Dobro, de, zanemarićemo momenat ultra zgodnog tela i fokusiraćemo se na kupaće kostime. Želiš da budeš u trendu ovog leta? Onda čekiraj našu listu top trend modela kupaćih kostima koji će ove sezone učiniti da plaže i bazeni “gore”!

Spoj retro vajba i modernog vajba. Retro donji deo koji je dublji i otvoreniji u predelu nogu, a moderni gornji deo u vidu topa za savršeno preplanula ramena, leđa i grudi! Usudi se da odabereš kupaći kostim u jarkoj boji kao što je crvena i sigurno ćeš biti primećena!

Jednostavno, a seksi – to želimo ovog leta! Klasičan donji deo kupaćeg u kombinaciji sa gornjim delom koji podseća na sve one slatke grudnjake (samo bez čipke!) učiniće da ove sezone budeš u centru pažnje. A zna se šta se uz bronzani ten najbolje slaže – kupaći kostim u zlatnim ili bronzanim metalik tonovima!

Comments