Bele pantalone (džins pogotovo) su se vratile. Iznenada su uplovile na ulice širom sveta, i sva je prilika da ćemo ih se tek nagledati. Ova vest nije najradosnija ikada budući da sve mi živimo sa dva velika predubeđenja: pod jedan, da imamo neke viškove (iako su oni sasvim sigurno samo u našoj glavi i perspektivi) i u vezi sa tim, da belo širi i ne odgovara baš svakoj figuri. U prevodu, beli komadi nisu baš najomiljeniji ženski izbor i čak su i modne ikone sa naizgled neverovatnom količinom samopouzdanja malo oklevale da uskoče u neki par.
Međutim, kad su već tu treba videti šta ćemo sa njima, kako ćemo se uzajamno voleti i odgovoriti na nekoliko univerzalnih pitanja na temu belih pantalona i njihove nosivosti kao što su: kako ih nositi i izgledati stilizovano? Šta ćemo sa tom činjenicom da nisu baš laskave za našu liniju (ili to samo umišljamo?). Mogu li da se jednostavno uklope i pobogu zašto baš trend koji je ubedljivo najteži za održavanje ikada? (mali savet: zaboravi na crno vino, za svaki slučaj). Patike ili štikle? Koje boje se najbolje slažu uz papir belo? I na kraju, kako ih uopšte nositii zimi?
Iako ti deluje neverovatno, ali odgovori na sve postoje i pozitivni su. Sve je zapravo mnogo jednostavnije nego što izgleda.

Za svaku priliku

Ako Sophia Roe i ostale modne instagramerke nose ove pantalone za svaku priliku, od dnevne šetnje preko Nedelja mode i formalnijih događaja, možeš i ti! Ako nemaš kreativniju ideju, znamo barem da je crna najbolja drugarica bele i bilo koja košulja, bluza, kaput, čizme u ovoj boji, su sigurna opcija.

View this post on Instagram

Go to #roediarydotcom for details ✌🏼

A post shared by Sophia Roe (@sophiaroe) on

Comments