Možda ste pomislili da je konjski rep klasika koja je uvek prisutna i koja nikako da dobije svoj trenutak, ali trenutak za konjski rep je upravo sad. Ovaj način vezivanja kose konačno je stavljen pod svetlo reflektora, a nose ga najpoznatije mlade zvezde današnjice, kao što su Ariana Grande, Hailey Bieber, Kylie Jenner i Bella Hadid. Konjski rep je uvek dobra ideja, jer sa njime uglavnom ne možete da pogrešite. Uz malo brzog stilizovanja, sa konjskim repom možete izgledati veoma elegantno, a možete ga nositi i na casual način u manje posebnim prilikama.

Naravno, predstavnica ovog hair trenda je muzičarka Ariana Grande, za čiji konjski rep bih slobodno mogla da kažem da je iconic i da je njen zaštitni znak. Ariana je konjski rep popularizovala još pre nekoliko godina, tako da za nju ovaj trend nije novost – ali to je ne sprečava da bude njegova originalna predstavnica.

Konjski rep dodatno je popularizovan prošle godine, kada je Jen Atkin, čuvena frizerka holivudskih diva, napravila Hailey Bieber upravo visoki konjski rep za njen look za crveni tepih na MET Gala večeri. Za ovaj look, Jen se odlučila za verziju konjskog repa koji podseća na 60-te godine i inspirisan je retro Barbie izgedom, koji izgleda kao da je stvoren za Hailey.

Comments