Da li ste i vi kao devojčice najviše volele sa najboljom drugaricom da se igrate igre presvlačenja i oblačenja? Ili vam se milion puta desilo da biste nešto da obučete a onda se setite – pa to mi je kod drugarice. A najbolje od svega bilo je kada ste imale prilike da zajedno odete u šoping, pa ste onda naravno kupile istu stvar, samo eventualno u drugoj boji. I onda ste se za izlazak obukle u matching outfit i možda lagale ljude da ste sestre. Ako jeste sve ovo proživele, obradovaće vas vest da se ovaj trend “twinning” oblačenja vratio na Instagram, a ako ste u detinjstvu propustile ovu zabavu – eto prilike da je konačno doživite sa najboljom drugaricom! Zaista, nikad nije kasno.

Ovaj trend prihvatile su mnoge blogerke i infuenserke, a možda najpoznatije devojke koje ga već godinama popularizuju i trenutno predvode su Kylie Jenner i njena najbolja drugarica iz detinjstva Anastasia Karanikolau. Njih dve tvrde da su još kao tinejdžerke sve autfite za školu planirale zajedno, i da ne bi izašle iz kuće sve dok se ne dogovore oko toga kako će se obući, a da im se stil uklapa i da su obe zadovoljne.

Pored zajedničnog look-a sa drugaricom, ovaj matching style momenat možete naravno imati i sa ćerkom (ili sinom) ukoliko ste mama, jer šta je slađe od toga? Mnoge mame na Instagramu najviše lajkova dobijaju na upravo ovaj način, a sve jedinice, ili devojke koje su odrasle sa braćom, jedva su dočekale da rode sebi ćerke – odnosno nove najbolje drugarice sa kojima će deliti modne savete i priče.

Naravno, ukoliko ste bile srećne da u životu imate sestru, ili više njih, detinjstvo je moglo da vam prođe na dva načina. Prvi – raspravljale ste se sa njom oko svakog komada odeće koji posedujete, ljutile se kad vam nešto uzme ili krile da ste vi nešto uzele od nje. Drugi – ugledale ste se na stil svoje starije sestre i želele sve što i ona, ili ste bili ta starija sestra. Najbolje predstavnice sestara koje su prepoznatljive po matching look-ovima na Instagramu su blogerke Olivia i Alice.

Comments