Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Kupaći kostimi koje ćemo viđati svuda ovog leta

Kako da sprečiš bore koje nastaju kao posledica stresa?

Najbolji albumi u 2020. (do sada)

Ponekad je odustajanje od ljubavi čin ljubavi – prema sebi

Ljubavni horoskop za jun 2020.

Kako da sabotiraš sabotera u svojoj glavi

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Ideje za doručak po preporuci wellness eksperata

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

1/2

Kako se razgovori o trendovima nikada ne završavaju, već uvek imaju svoj nastavak, ovom prilikom vam donosimo jednu od epizoda iz sveta mode i modnih trendova. Naime, ovog puta ćemo “prebirati” na temu boja i to, konkretno, na temu crvene boje i njenog sveopšteg prisustva, kako u garderoberu, tako i u cipelaru, ali i beauty koferu.

Crveni outfiti

Crvena boja je oduvek imala tu moć da onog ko je “ponese” stavi u fokus tuđe pažnje i to vrlo brzo. Imajući to u vidu, od krucijalne je važnosti da onaj koji se koristi crvenom bojom, zna uporedo da barata pojmom “umerenost”. Uprkos tome, sadašnji trendovi počivaju na, među ostalima, ambivalenciji i oversize principu, te tako i u ovom slučaju, ove i dolazećih sezona, previše crvene – nije previše. Dakle, kombinujte je uz sve, a naročito sa crvenom, bordo, pink i lila nijansama.

Crveni aksesoari

Kada je u pitanju aksesoar, definitivno je to deo koji ove sezone, ali i naredne, naročito treba naglasiti. Dizajneri i modni znalci su pažnju na ovaj, samo naizgled, manje važan deo jedne odevne kombinacije, tj. celokupnog izgleda, naglasili specifičnim oblicima, materijalima, a na posletku i bojama. Tu su jarke, upečatljive nijanse, među kojima prednjači crvena i pink u skoro svim mogućim edicijama. Neretko smo, na minulim nedeljama mode, reklamnim kampanjama i na Instagram profilima modnih infuensera, mogli da je zapazimo u kombinaciji takozvanog blok kolorita, ali i na materijalima koji daju dodatni sjaj već akcentovanom komadu. Ovom trendu su podlegle i dizajnerske linije nakita, ali i dizajnerske edicije namenjene dekoru stola i enterijeru. U svakom slučaju, opustite se i ne vodite brigu o preterivanju.

Editors choice