Hot topics

Da li si znala: Simptomi nedostatka magnezijuma i zašto ne bi trebalo da ih ignorišeš

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

TREND ALERT: #musthave patike za novu sezonu

Zabavne stvari koje moraš da uradiš ove jeseni!

Rick Owens – Iggy Pop modnog dizajna

Nema potrebe da čekaš Novu godinu: 4 razloga zbog kojih je bolje doneti jesenje odluke

SS20 Favourite: Punđa koja je obeležila #streetstyle izdanja tokom nedelja mode

Modna retrospektiva: Priče koje se kriju iza svake Dior Couture kolekcije Johna Galliana

Novi minimal: Umeće dekorisanja enterijera po ugledu na poznate influensere

10 najboljih poslovnih saveta za milenijalce

1/2

Kako se razgovori o trendovima nikada ne završavaju, već uvek imaju svoj nastavak, ovom prilikom vam donosimo jednu od epizoda iz sveta mode i modnih trendova. Naime, ovog puta ćemo “prebirati” na temu boja i to, konkretno, na temu crvene boje i njenog sveopšteg prisustva, kako u garderoberu, tako i u cipelaru, ali i beauty koferu.

Crveni outfiti

Crvena boja je oduvek imala tu moć da onog ko je “ponese” stavi u fokus tuđe pažnje i to vrlo brzo. Imajući to u vidu, od krucijalne je važnosti da onaj koji se koristi crvenom bojom, zna uporedo da barata pojmom “umerenost”. Uprkos tome, sadašnji trendovi počivaju na, među ostalima, ambivalenciji i oversize principu, te tako i u ovom slučaju, ove i dolazećih sezona, previše crvene – nije previše. Dakle, kombinujte je uz sve, a naročito sa crvenom, bordo, pink i lila nijansama.

Crveni aksesoari

Kada je u pitanju aksesoar, definitivno je to deo koji ove sezone, ali i naredne, naročito treba naglasiti. Dizajneri i modni znalci su pažnju na ovaj, samo naizgled, manje važan deo jedne odevne kombinacije, tj. celokupnog izgleda, naglasili specifičnim oblicima, materijalima, a na posletku i bojama. Tu su jarke, upečatljive nijanse, među kojima prednjači crvena i pink u skoro svim mogućim edicijama. Neretko smo, na minulim nedeljama mode, reklamnim kampanjama i na Instagram profilima modnih infuensera, mogli da je zapazimo u kombinaciji takozvanog blok kolorita, ali i na materijalima koji daju dodatni sjaj već akcentovanom komadu. Ovom trendu su podlegle i dizajnerske linije nakita, ali i dizajnerske edicije namenjene dekoru stola i enterijeru. U svakom slučaju, opustite se i ne vodite brigu o preterivanju.

Editors choice