Sprema nam se nova sezona! Verovatno su mnogi već veoma srećni zbog toga, jer jesen dozvoljava da se mnogo više “igramo” odevnim komadima i eksperimentišemo modom, jer slojevito oblačenje koje je tokom ovog perioda potrebno daje velike mogućnosti. I već smo malo zašli u pretraživanje trendova koji će biti popularne tokom jesenje sezone, ali sada otkrivamo i šta to dolazi sa modnih pista i šta nam one preporučuju za sezonu jesen/zima 2017.

Kako brojne modne kuće “poručuju”, crveno od glave do pete će biti jedan od najpopularnijih trendova predstojeće sezone. Givenchy, Fendi, brojni drugi, predstavili su kroz svoje nove kolekcije dosta crvene boje koja će definitivno obeležiti mnoge odevne kombinacije.

trend 1 1 Trend report: Najbolje sa modnih pista za sezonu jesen/zima 2017.

Sudeći po onome što se videlo, ova sezona neće biti ni malo dosadna, jer sve što se obuče treba da “vuče” na zabavu. Dosta volumena kod materijala i odevnih komada, krzno, neobični krojevi, predstavljeni su u kolekciji modne kuće Prada, ali i drugih, zbog čega imamo odličnu sliku toga šta će se nositi.

trend 2 1 Trend report: Najbolje sa modnih pista za sezonu jesen/zima 2017.
Comments