Plava senka za oči me je oduvek podsećala na šminku iz nekih starih filmova, uvek mi je delovala kao preveliki rizik i kao nešto što u stvarnom životu jednostavno ne znam da li ću moći da iznesem. A volela bih. I sada, kad na Instagramu odjednom viđam sve više i više makeup profila i influenserki koje prikazuju ovaj look – radoznala sam da se konačno možda i ja okušam u njemu. Plava senka na očima je look za odvažne devojke, one koje se ne plaše da se istaknu i znaju šta žele, a može se nositi na više načina. Sada još samo ostaje da se odlučimo koji je način najbolji za svaku od nas.

Imitacija ajlajnera uz liniju oka

Ok, mislim da ovo možemo svi da iznesemo. Suptilni twist na klasični ajlajner. Čak, možete naneti svoj omiljeni ajlajner na oči, a zatim ga upotpuniti tako što ćete na već iscrtanu liniju dodati plavu senku.

Dva tona na oba kapka

Ovo je statement plava senka look, idealan za party ili za izlazak uveče. Na gornji i donji kapak nanesite intenzivnu senku kobaltplave boje, a zatim preko nje na gornji kapak nanesite tamniju nijansu plave, ali dobro izblendajte ove dve nijanse. Ovaj kontrast tamnije i svetlije nijanse lepo će vam uokviriti oko, a dodatak maskare dodatno će ga naglasiti i otvoriti.

Comments