Ok, sigurno nisam jedina koja se oseća najbolje onda kada je zadovoljna svojom kosom? Ipak, nemam uvek najviše vremena da joj se posvetim, uz svakodnevni posao, društveni život i porodicu, pa tako najčešće izlazim iz kuće nezadovoljna, ili sa kačketom. Pogotovo sada, kada je jesen tu i kada u svakom trenutku imam bojazan od iznenadne kiše ili košave, zaista sam mislila da mi spasa nema. Ipak, kao i uvek, Instagram je pritekao u pomoć, i otkrila sam nekoliko veoma jednostavnih frizura koje se brzo i lako prave, a koje mogu odlično da izgledaju i u ovim nemirnim jesenjim danima. Evo mojih predloga!

Punđice

Blago neuredne punđe na vrhu glave su jednostavan način da postignete više stvari odjednom. Pod jedan – izgledaćete razigrano i mladoliko, pod dva – ne morate mnogo da se potrudite oko njih jer i neuredne izgledaju lepo, pod tri – kosa vam neće leteti oko lica kada dune vetar i pod četiri – kada je pustite, dobićete prirodne i lepe talase nastale vezivanjem. Zaista, mislim da je ova frizura pun pogodak za casual izlazak svakog dana.

Pletenice sa puštenim pramenovima

Ova jednostavna frizura pogodna je i ukoliko imate ravnu, ali i kovrdžavu kosu. Vežite jednostavne, niske pletenice, pazeći da ne zahvatite one pramenove koji vam uokviruju lice. Tako ćete uokviriti lice na adekvatan način, a opet blago kontrolisati kosu i njenu formu. Pletenice su frizura koja nikada ne izlazi iz mode, a time što ćete ih ovog puta uplesti na malo drugačiji način ćete dobiti osveženje koje ste tražili.

Comments