Vrelo leto sa sobom neminovno donosi nove kreativne trendove, a naročito onda kada smo zapravo u nemogućnosti da ga provedemo na plaži – pa moramo da pronađemo načine da se svakodnevno nosimo za gradskim vrućinama. Trend koji modne piste već neko vreme pokušavaju da nam “prodaju” ove godine je konačno postigao uspeh, i moram priznati da sam pristalica ideje nošenja gornjeg dela kupaćeg kostima u sklopu svakodnevnog outfita. Ovaj jednostavni trik čini da se osećam slobodno, prizivam duh mora i uživam u prijatnom rashlađenju, a istovremeno igledam vrlo moderno. Naravno, postoje određeni modeli kupaćih kostima koji su prikladni za ovakvo kombinovanje, i postoji više načina da ih stilizujete – a u nastavku ću navesti neke od njih.

City cool girl look

Modna dizajnerka Maryam Nassir Zadeh još prošle godine nam je predstavila ovaj trend, a i ove godine reciklirala je njegovu ideju prepoznavši da trenutak za nju i dalje traje. Ona je kupaći kostim sa dugim trakama koje možete vezati oko tela za dodatni playfull efekat uklopila sa klasičnim pantalonama i belt torbom, a ukoliko ostajete do kasnije u gradu, preko ovog look-a možete samo obući laganu letnju jaknu ili široku košulju.

View this post on Instagram

Resort look 6

A post shared by Maryam Nassirzadeh (@maryam_nassir_zadeh) on

Jednodelni kupaći umesto bodija

Ko uopšte pravi razliku!? Jednodelni kupaći kostimi apsolutni su trend poslednjih nekoliko godina, i s obzirom na to da dolaze u toliko dobrim kombinacijama dezena i boja, sigurno ste već poželeli da ga obučete uz neki outfit, ali vas je možda bilo blam. Dakle, sada više nema nikakvog razloga za to, leto je i svi su u gradu – zato dajte sebi oduška i opustite se. Bilo da ga kombinujete uz suknju ili pantalone, jednodelni kupaći kostim je idealan način da pokažete svoju figuru, ne osećate se suviše golo i ne pokazujete mnogo kože, a uživate u toplim danima.

View this post on Instagram

@cphfw is on. So nice to be back shooting again.

A post shared by Søren Jepsen (@thelocals) on

Comments