Konačno – osnovne intenzivne boje se vraćaju u modu. Da, potpuno mi je jasno da se čini da ih je teško uklopiti i da, razumem da svi na kraju leta sa nežnih svetlih nijansi samo pređu u zemljane nude tonove, pa u tamno, jer dolazi zima. Ali trend osnovnih boja je tu da se zadrži, i konačno nas sve malo pomeri iz naše modne zone komfora. Ovaj trend prihvatili su i manji brendovi i velike modne kuće, a ogleda se pored samih odevnih komada i u aksesoarima i makeup look-ovima.

I ne brinite, jarke boje će vam uneti vedrinu u ormar i uopšte ih nije teško stilizovati i uklopiti sa ostatkom vaše garderobe. Da se ne lažemo, imate dovoljno neutralnih nijansi, snaći ćete se. Osnovne boje dobro idu jedne uz druge, dobro izgledaju u monohromnim varijantama gde vam je ceo look u jednoj boji, a dobro se uklapaju kako sa belim komadima, tako i sa džinsom. Savršeno i nikad lakše za nositi, zar ne?

Kada kažem osnovne boje – ne mislim isključivo na plavu, crvenu i žutu. Osnovne boje ovde podrazumevaju i jarkozelenu ili narandžastu, čak i ljubičastu boju. Najvažnije kod ovog trenda odeće u osnovnim bojama je, da one budu intenzivne, nikako pastelne ili zagasite, i da odevni komadi budu potpuno u jednoj boji.

Ovde ću vam predložiti nekoliko look-ova i saveta kako da na trendy način nosite boje i uklopite ih uz svoj jedinstven stil.

Uklopite jarke boje uz klasičnu belu košulju

Bela košulja je timeless komad garderobe, koji najverovatnije svi imamo u ormaru. Ukoliko na nju dodate pantalone jarke boje, ili čak samo aksesoar, vaš izgled će dobiti potpuno novu dimenziju, iako ste u jednom klasičnom komadu.

Comments