Kada nam novo godišnje doba zakuca na vrata i mi ga oduševljeno dočekamo sigurno je da poželimo da promenimo način šminkanja i nege kože, a sigurno i boju kose, naročito kada je to godišnje doba upravo proleće kada sve cveta i blista.

Nakon duge zime i sivila koje nas ne napušta ni u prvim danima proleća poželimo sve da promenimo, i frizuru i boju kose, i šminku i garderobu, ali usporite malo, najbolje je korak po korak. Počnimo od one najveće promene koja se prvo uoči na vama a to je frizura i boja kose.

Ako ste rešile da promenite boju kose ili da bar malo osvežite pramenove onda donosimo nekoliko zanimljivih trendova koji su već osvojili Holivud i poznate dame.

Dugine boje

Po koji šareni pramen u vašoj kosi nije ništa neviđeno do sada ali priznaćete da izgleda zanimljivo i sigurno je da osvežava svaku frizuru. U zavisnosto od toga u koje biste nijanse izabrali da obojite kosu prvo morate da se konsultujete sa vašim frizerom ili bilo kojim stručnim licem koji će vam reći koje boje bi mogle da odgovaraju vašoj prirodnoj kosi, jer postoji mogućnost ako vam je pigment jak i taman da određene dugine boje neće dobro da se prime. Ali ukoliko želite samo malo šarenila na krajevima onda to uglavnom nije problem da se izvede a vi ćete dobiti trendi frizuru za ovo proleće.

Šareno Trendi boje kose za tople PROLEĆNE dane

Sunce u kosi

Da biste dobili efekat kao da ste poslednja nekoliko dana proveli na plaži i moru, popularno nazvano “sunce u kosi” dovoljno je da obojite nekoliko pramenova u jednu ili dve nijanse svetliju boju od vaše prirodne. Ovakvi pramenovi najviše su primetni kod brineta i na svim čokoladnim nijansama boje kose. Kao što možete da primetite poznate pevačice poput Dženifer Lopez i Bijonse već neko vreme nose ovaj prolećni trend.

Med Trendi boje kose za tople PROLEĆNE dane
Comments