Hot topics

Feel&Taste: Ideja za malo drugačiji vikend u Sloveniji

3 najveće prednosti korišćenja kreditne kartice

Da li si znala: Simptomi nedostatka magnezijuma i zašto ne bi trebalo da ih ignorišeš

5 malih rituala za srećniji život by Iva Chu

Kako da pobediš neizvesnost i prevaziđeš strah od budućnosti?

3 styling trika koje žene sa tankom kosom moraju da znaju!

Čista lepota osvaja beauty industriju

#HairHacks: Kako da postigneš savršene #BeachWaves lokne

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

TREND ALERT: #musthave patike za novu sezonu

1/3

Kosa definitivno jeste zaštitni znak svake od nas i nešto na šta smo, uglavnom, najviše ponosne. Ali, šta ćete, nemamo baš sve onu neverovatnu “grivu” sa kojom možemo da radimo svašta… Naprotiv, veća je verovatnoća da ćemo imati “dve dlake u tri reda” pa je na nama da gledamo šta ćemo sa njom da radimo. Eh…

Jasno nam je da je tanka kosa prava muka kada je stilizovanje u pitanju i zato vam predlažemo trendi frizure sa kojima će čak i ona izgledati sjajno. Ali, najpre, moramo da vas razočaramo – da, verovatno je da ćete morati da se šišate, ali pre nego što iznervirano krenete da ugasite tekst, pogledajte frizure i sigurno ćete se predomisliti! One jesu kratke, ali su i slatke i… Šta da vam kažemo… Želite da izgledate lepo i budete zadovoljne svojom kosom? Ošišajte se – za vaše je dobro!

Piksi frizura u fazi puštanja

Jako dobra stvar u vezi sa tankom kosom je ta da prelazak sa kratke na dugu kosu izgleda mnogo bezazlenije i lepše nego što je to slučaj sa gustom kosom. Tako da – imate mnogo više prostora za eksperimentisanje! Volite piksi frizuru ali nemate smelosti da se tako i ošišate? Odaberite “piksi u fazi puštanja” i zatražite od frizera da vam napred i pozadi ošiša duže “repove”, a sa strane kosu skrati i stepenuje malo više. Sa dužim slojevima kose se možete igrati, uvijati ih (a ako već imate prirodne talase – odlično!) ili ukrašavati trakama i šnalama. Uz upečatljive minđuše ovakav look može biti pun pogodak! Kome je još potrebna duga kosa?! Svi je imaju – izdvojite se iz mase!

bob 5 Trendi frizure koje će izgledati odlično čak i na TANKOJ kosi

Editors choice