Koliko god obožavale modu i uživale smišljajući nove odevne kombinacije, ponekad prosto više nemamo snage i inspiracije! Gledamo mi u ormar, gleda on u nas, ali ni on ni mi, ne predlažemo ništa. A vreme teče i mi kasnimo, naravno, ponovo.

Ovaj scenario nam se naročito dešava svakog “radnog” jutra, kada svoj stil treba prilagoditi previše zahtevnom dress kodu. Da, koliko god delovao jednostavno on jeste zahtevan jer nas ograničava. Te nosite ove boje, te izbegavajte ove dezene, te je ovo prekratko, a ovo providno, te šta ti ja znam… Pa hajde vi sada nađite šta je odgovarajuće za vašu kancelariju. Ipak, nemojte očajavati jer smo za vas pripremili nekoliko zanimljivih autfita koji lagani, pravi letnji, moderni ali i, što je najvažnije, odgovarajući čak i za posao!

Bela bluza (koja nije providna, ura!) odlično će se uklopiti uz moderne suknja-pantalone. Sve je odgovarajuće i primereno poslovnom okruženju, ništa se ne providi, ništa nije šareno i napadno, dakle – odlično! Ovu kombinaciju nosite uz omiljene salonke ili ravnu obuću, kako god se vi osećate prijatnije, a za zanimljiviji izgled dodajte diskretan, ali originalni nakit. Ženstveno, moderno, a ipak “business correct”!

Ležerne kombinacije koje nosite u isto tako ležernim prilikama lako možete učiniti dovoljno poslovnim uz samo jedan komad u tom stilu. Recimo, lepršave suknje možete “uozbiljiti” pomoću sakoa, jaknice ili dugog prsluka koji svojim dizajnom podseća na sako, a uz ravnu obuću dobijate kombinaciju koja je sasvim primerena čak i formalnijim prilikama, kao što je posao. Ipak, i dalje ne gubite ništa od svoje atraktivnosti.

Comments