Često se u šali kaže da je kosa najbolji odraz našeg temperamenta, dok se u zbilji to odnosi na naše odevanje. Međutim, i izbor laka za nokte može mnogo toga reći o nama i našem temperamentu. Zato smo mi danas, u skladu sa karakteristikama horoskopskih znakova, napravili mali spisak boja i podelili ih tako da odgovaraju karakteru svakog horoskopskog znaka. Evo prilike da saznaš koja bi boja laka za nokte bila idealna za tebe, a da je u skladu sa karakteristikama tvog horoskopskog znaka.

Ovan

Ovan je brz i energičan znak, pa dame koje su predstavnice ovog horoskopskog znaka treba da biraju nijanse koje će najbolje odražavati njihovu zaraznu energiju. Osim toga, Ovnovima sve brzo dosadi, ali ipak treba da biraju boje koje su svetle i prilagodljive, kako bi mogli da se igraju sa ostalim efektima na noktima. Zato je boja koja je savršena za predstavnice ovog horoskopskog znaka upravo svetlo ljubičasta. Isprobajte Avon Gel Shine nail enamel lak za nokte u nijansi Lavander Sky.

Wannabe Sve za lepotu Instagram W670 2016 09 08 2 Trendi lak za nokte za tvoj horoskopski znak

Bik

Bik je znak koji je pod uticajem Venere, pa zato pripadnice ovog znaka najčešće biraju zelenu (neutralnu i jarku) ili ženstvenu ružičastu boju. Međutim, Bikovi su poznati i po tome što vole da unesu malo spontanosti u svoju svakodnevicu, pa je zato naš predlog da vaš izbor boje laka za nokte bude, ni manje ni više nego narandžasta. Verujte nam na reč, bićete oduševljene njome! Zato, pravi izbor za vas je Avon Gel Shine nail enamel lak za nokte u sjajnoj Orange You Crazy nijansi.

Wannabe Sve za lepotu Instagram W670 2016 09 08 1 Trendi lak za nokte za tvoj horoskopski znak

Blizanci

Blizanci su živahni i njih ne drži mesto, mozak im radi “sto na sat” i stalno razmišljaju o svakom aspektu svoga dana, rečenica koje su izgovorili ili postupaka koje su napravili. Zato je za njih idealan izbor umirujuća pastelno plava boja. Ako ste i vi pripadnice ovog horoskopskog znaka, volećete ovu boju na svojim noktima, a verovatno ni same nećete znati zašto. Zašto ne biste isprobale Avon Gel Shine nail enamel lak za nokte u Rainwashed nijansi?

Wannabe Sve za lepotu Instagram W670 2016 09 08 4 Trendi lak za nokte za tvoj horoskopski znak

Rak

Rakovi su totalne suprotnosti Blizancima koji su racionalni. Iako ih često smatraju preemotivnim osobama, Rakovi “pucaju” od samopouzdanja, pa devojkama nisu strane jarko crvene nijanse karmina, koje su proverena klasika, a koje im pritom stoje savršeno. Osim crvenog karmina, Rakovi treba da biraju i crveni lak za nokte, koji može biti jarke nijanse, ali je naš predlog da on bude tamniji, i to bordo. Naša preporuka je Avon Gel Shine nail enamel lak za nokte u nijansi Mauvelous.

Wannabe Sve za lepotu Instagram W670 2016 09 07 6 Trendi lak za nokte za tvoj horoskopski znak
Comments