Helanke su jedan od odevnih komada koji već godinama konstantno ulazi u modu i izlazi iz nje, a modni stručnjaci imaju oprečna mišljenja povodom njih. Ipak, tokom 2020. godine i karantinskih dana helanke su postale must have odevni komad koji smo počeli da nosimo i van svojih domova. Helanke su sada osnova svakog outfita i basic komad koji morate imati kako biste mogli da kreirate jedinstvene urbane outfite. Ključ kreiranja originalnog outfita jeste igranje sa strukturama i proporcijama i kontrastiranje običnih crnih helanki sa šarenim pletenim komadima poput džempera ili kardigana. Razmišljajte o njima kao o osnovnom sloju, početnoj fazi vašeg outfita, a zatim uklapajte komad po komad, slažući outfit kao slagalicu.

Helanke i džemperi

Iako neki obične crne helanke smatraju komadom koji nije pogodan za svakodnevne odevne kombinacije i ne bi trebao da se nosi van kuće, u kombinaciji sa odgovorajućim oversize džemperom možete stvoriti običan casual outfit, koji će ipak biti u skladu sa svim svetskim trendovima. Ova jednostavna kombinacija će biti naročito upečatljiva ukoliko je ponesete uz kožne čizme na štiklu i odlučite se za monohromnu kombinaciju u crnoj ili beloj boji.

Helanke i trenč kaputi

Trenč kaputi od različitih materijala su komad koji nosimo svake jeseni i koji ide uz apsolutno sve, a ove godine ga možete kombinovati sa običnom majicom i parom crnih helanki. Ovo je outfit namenjen vamp damama koje vole obične kombinacije koje ipak govore o tome da imaju stila i ne prezaju od toga da isprobaju sve aktuelne trendove. Možete ih nositii uz par dubokih čizama do kolena koje će biti u identičnoj nijansi kao i vaš omiljeni kaput.

Comments