Za razliku od prethodnih godina, januar 2020. mi je iznenađujuće brzo prošao. Mislim, brzo… Pre bih rekla da mi se nije toliko odužio kao većini internet zajednice koja je, standardno, već sa 1. februarom sa olakšanjem zaključila da je “januar bio teška godina, ali smo uspeli!” Uglavnom, eto februara, najkraćeg meseca u godini koji paradoksalno traje skoro kao i januar (zauvek?), ali ono po čemu je ovaj mesec ipak poseban je mnoštvo zanimljivih događaja o kojima ćemo pričati i dugo nakon što se završe, a tu su i neki novi trendovi koje je vreme pozdraviti. Dakle, evo šta nam to sve kul donosi drugi mesec 2020!

Super Bowl iliti kako trbušnjaci u petoj deceniji?

Za sam početak meseca – sprektakularno poluvreme Super Bowla! Da, završeno je, ali se o fantastičnom nastupu Shakire i J.Lo i dalje priča. Jer, ko još gleda Super Bowl zbog fudbala?! Šalu na stranu, dve latino dive su nam zaista pomerile mozak svojim nastupom, a još i više svojim izgledom. Podsećanja radi, Shakira ima 43 godine, J.Lo 50, a mi? Mi po ceo dan sedimo, kuckamo na kompjuteru i žalimo se na bol u leđima i kolenima. Možda bi trebalo da promenimo svoje uzore i ugledamo se na naše omiljene pevačice iz detinjstva?

Zimska kapa à la Meghan Markle

Otkaz Meghan Markle i princa Harryja kraljevskoj porodici definitivno je vest koja je obeležila sam početak ove godine. Sada se prašina polako sleže, a mi tu i tamo možemo da otkrijemo kako izgleda njihov život normalaca, što bi se reklo u Harry Potter filmovima. Očekivano, sve oči su i dalje uprte u Meghan i njene odlične odevne kombinacije koje su sada najzad prilagodljive svima nama, a poslednji trend koji je vojvotkinja od Saseksa slučajno postavila jesu slatke zimske kapice koje su nam prosto neophodne tokom zimskih dana koji, kako javljaju, dolaze. Da li ćeš i ti odabrati crnu ili si ipak za nešto upadljivije boje?

Dodela Oskara

Ostalo je još svega nekoliko dana do dodele Oskara – najzad ćemo saznati da li će naše omiljene glumačke zvezde odneti čuvenu zlatnu statuu kući, a osim toga, jedva čekamo da vidimo izdanja sa crvenog tepiha! Golden Globes i Grammy su već postavili određene standarde ili bolje rečeno postavili neka pitanja u vezi sa tim kako moda na ovakvim događajima treba da izgleda, a nakon pokušaja BAFTA-e da dovede održivost na crveni tepih što se baš i nije desilo, pitamo se da li će druga šansa da se desi u nedelju? Možda treba da očekujemo neočekivano, u svakom smislu.

Comments