Osim što je megatalentovana, Sara Jo je jedna od najbolje stilizovanih osoba u našoj državi.

Sara je sad već može se reći i poznata po svojim odevnim kombinacijama, jer je često možemo videti da ume da spoji nespojivo i da to iznese na neverovatan način, a da izgleda mnogo dobro. Nebitno da li je obučena sportski, elegantno, casual, ili čak poslovno, ona uvek jednostavno blista, čak i bez šminke! (proverena informacija!)

A dok željno isčekujemo novu muziku ove pevačice, mi ti donosimo tri verzije stajlinga Sare, gde ona dokazuje da može sve da iznese.

Kao i uvek, Sara je u trendu. Spoj sportske garderobe i lateks kaputa u kombinaciji sa elegantim minđušama zvuči mnogo ludo i neizvodljivo, ali na ovoj pevačici izgleda odlično. Pritom kao outfit za scenu gde svakog momenta može da se skine kaput i da izvede neki deo zahtevne koreografije koja ide uz pesmu je samo jednostavno pametno.

Kada je red carpet vreme, Sara ne štedi na eleganciji. Na skoro održanoj Naxi Zvezda dodeli nagrada, obučena u belu elegantnu haljinu sa oversized rukavima, može se reći da je retko ko bio bolje obučen od nje. Pomalo avangardna punđa je samo lep šlag na tortu.

Čak i casual nije potpuno casual, ako ona odluči da ponese neku odevnu kombinaciju. Sara je svesna da detalji umeju da spoje nespojivo, pa i taj detalj u vidu ribarskog šeširića i drugačije zavezanih pertli na patikama i pažljivo biranih minđuša – samo moraš biti dovoljno hrabar da to izneseš sa samopouzdanjem.


izvor naslovne fotografije: instagram.com/sarajoofficial

Jovan Žihlavski

Comments