Pored toliko trendova koje imamo za ovo leto, ipak su najneočekivaniji trend ni manje ni više nego bunde od veštačkog krzna.

Britanska pevačica Kali Uchis nam je možda dostavila neočekivani hit leta onog momenta kada je na svoj Instagram profil okačila fotku u bundi od veštačkog krzna i na kojoj izgleda ODLIČNO.

Generalno, veštačko krzno je uvek bolji izbor i mnogo je veći spektar boja u materijalima ako poželiš sama da napraviš model po svojoj meri, a i mnogo je humanije, s obzirom na to da pravo krzno nije IN i nikad neće biti IN.

Veštačko krzno generalno ide uz zimske dane kada želiš još više da se utopliš, a ono to postiže mnogo bolje nego mantil ili jakna. Zbog nekog manje poznatog razloga, veštačko krzno je produžilo svoje trajanje čak i na letnju sezonu, a poznatim facama kao i svima ostalima se to očigledno i sviđa.

Koji god da je razlog, ne možemo kriviti nikako pevačicu zbog ovog modnog izbora, jer je zaista genijalna ideja da začiniš svoju letnju garderobu, ali je i pomalo bad girl vibe, čega nikad nije naodmet kada je u pitanju moda.

Comments