Senidah je domaću muzičku scenu osvojila kroz samo nekoliko sati svojom muzikom, ali joj nije trebalo mnogo ni da zavlada modnom scenom.

Nakon što se probila u martu 2018. godine na Balkansku scenu, njena popularnost je došla sa određenim marketingom koji ju je plasirao i u modni svet kao jednu od najbolje stilizovanih osoba na domaćoj sceni.

Iako je Sara Jo prva kombinovala elegantne stvari sa sportskim komadima odeće, moramo priznati da je Senidah jako lepo ispratila ovaj vajb i da joj takve modne kombinacije odlično stoje. Trenutno važi za najveću zvezdu iz Slovenije, pa je imala i posebnu pažnju za vreme Ljubljana Fashion Weeka.

Ono što ističe dodatno njene pomalo grube crte lica je sigurno i njena sada već prepoznatljiva srebrna boja kose, koja je jedan od velikih trendova ove godine. Pažljivo birane boje za outfite, koji uglavnom odišu underground vajbom, inspirisani hip-hop scenom je ono što je ističe iz mase šljokica, kiča i treša koji vlada uglavnom na domaćoj muzičkoj sceni.

Moramo priznati da je određena vrsta talenta da spojiš nespojivo i da na to kroz detalje ostaviš određeni pečat, što samo dokazuje na jedan suptilan način da je Senidah jedan od bitnijih fashionista na modnoj sceni. Odlični outifiti, izneseni tačno kako treba, sa određenim pečatom koji ona ostavlja čini ovu zvezdu autentičnom i urbanom.

 

Da li ti se dopada stil koji Senidah neguje?

Rezultati ankete

loading #TRENDINGSTYLE: Na koji način Senidah doprinosi domaćoj modnoj sceni? Loading ...


izvor naslovne fotografije: instagram.com/senida_h

Jovan Žihlavski

Comments