Ako do sada nisi obraćala pažnju na stil Nevene Božović, verujemo da se to nakon nastupa na Pesmi Evrovizije u Tel Avivu sigurno promenilo. Uostalom, ne samo da je Nevena osvojila svet svojim moćnim glasom i emotivnom pesmom, već su apsolutno svi primetili i njene specifične odevne kombinacije za koje su bili zaduženi Nevena Ivanović (NEO Design) i Glory Box Jewelry. Svet je brujao o lepoti mlade pavačice i kostimima koje su svi doveli u vezu sa čuvenom “Igrom prestola”, a to nas je i inpsirisalo da izdvojimo još neka odlična izdanja koja Neveni definitivno ne manjkaju.

Nežnog i nekako sanjivog izgleda, Neveni odlično pristaju kontrastni komadi koji čine da izgleda poput rok zvezde. Jednostavno obožavamo ovu kožnu jaknu sa srebrnim ukrasima u kombinaciji sa smokey eye makeupom!

Tokom boravka u Tel Avivu, Nevena je prošetala mnogo sjajnih kombinacija, a ono što im je zajedničko jesu klasičnost i jednostavnost u kombinaciji sa efektnim aksesoarima koji na taj način još više dolaze do izražaja i doprinose njenom imidžu.

Farmerke, lagana, lepršava bluza i espadrile – ovako se uživa u odmoru i izgleda savršeno stilizovano, istovremeno!

Nevenine kombinacije često odišu rok stilom, pa možemo da kažemo da je to na neki način njen zaštitni znak. All-black autfit pevačica je osvežila denim jaknom u boji cigle. 

Odela su već sezonama unazad ozbiljan trend i mnoge devojke mu pribegavaju kada žele da izgledaju dobro ali i pomalo drugačije u posebnim prilikama. Nevena je na jednom od nastupa odabrala puderasto plavo odelo i upotpunila ga, naravno, odličnim komadima nakita!

Da li ti se dopada stil Nevene Božović?

Rezultati ankete

loading #TRENDINGSTYLE: Najbolja izdanja Nevene Božović Loading ...

Naslovna fotografija: instagram.com/nevenabozovicofficial

Ivana

Comments