Hot topics

Šta je to što se ovog leta mora naći na tvojoj #SummerBucket Listi!

Sunce, morska so, dehidrirana koža: Najbolji saveti za letnju negu

Najlepše frizure za posebne prilike koje možeš da napraviš – sama!

O kompromisima iliti kada je OK da prestanemo da ih pravimo

#HairHacks: Kako da neguješ kosu tokom leta + ideja za trendi frizuru za svaki dan

Sve što treba da znaš o detoksikaciji + primer detoks dijete koja zaista radi!

Sa liste neostvarenih odluka: Kako da najzad počneš da se hraniš zdravije?

12 stvari koje se nalaze na svačijoj #wish listi

Održivost kao budućnost mode iliti zašto treba da daš prednost klasici

5 glavnih trendova koje ćemo voleti ovog leta (ali i mnogo duže!)

Organza bluze su već neko vreme unazad vodeće na #trending listama, a nije ni čudo kada su kao stvorene za leto – prozračne, nežne, lepršave i u jarkim, letnjim bojama!

Organza je lagana i tanka što znači da ćeš se u ovakvom materijalu osećati prijatno tokom toplih dana, a bluze napravljene od ove tkanine lepe su poput sna! Romantične i bajkovite, biće savršen izbor za posebne prilike, ali i one svakodnevne u kojima želiš da izgledaš posebno i stylish – kao stvorene su za kombinovanje sa džinsom jer na taj način dobijaš odličan kontrast ženstvenog i nežnog naspram ležernog i pomalo buntovničkog. Da, rock princeze će obožavati ovaj komad!

Osim uz džins, kako još nositi organza bluzu? Layering je uvek dobra opcija, te ispod ove bluze možeš da obučeš omiljenu letnju haljinu, po mogućstvu, sa još volana i falti! Oversized modele možeš nositi uz beli džins ili preko kupaćeg kostima na plaži, kako preporučuju blogerke. S obzirom na to da je ovaj model bluze providan, nisi u obavezi da nosiš majicu ispod – osmeli se i ponesi omiljeni, zavodljivi model grudnjaka, ali samo u večernjoj varijanti! Na umu uvek treba da imaš kontrast (u smislu boja i silueta), gomilu trendi nakita i zapamti – što “pufnastije” i “penastije” i sa što više mašni to bolje!

Naslovna fotografija: instagram.com/wethepeoplestyle

Ivana

Editors choice