Da, volimo da pratimo strane influenserke, naročito kada je u pitanju modna inspiracija, ali ako želimo da budemo mudre i praktične i nešto od viđenog primenimo i na svoj stil, bolje nam je da se okrenemo onome što prikazuju domaće influnesrekenjihove preporuke, za promenu, zaista možemo da poslušamo! Upravo zato, u nastavku izdvajamo nekoliko najboljih izdanja omiljenih nam devojaka na Instagramu.

Blogerka Branislava Antović je neko ko jako pažljivo pristupa svakom svom autfitu i baš zato od nje uvek možemo da očekujemo samo najbolje – što nam iznova i iznova i potvrđuje! Od nje smo naučili da je autfit nepotpun bez odgovarajućih aksesoara i da svakoj kombinaciji treba da damo svoj lični pečat kako bismo ostali verni svom stilu. Zato Brana, iako prati trendove, uvek bira ono što odgovara njenom senzibilitetu što je čini savršenom osobom koju treba da pratiš ukoliko ti je potrebna modna inspiracija, uvek sa stilom i ukusom.

Iako je Tamara Ćosić, svima poznata kao “Lepa svaki dan”, više okrenuta beauty svetu, to nikako ne znači da “nema oko” za dobru odevnu kombinaciju. Prepoznatljiva po svom iskrenom, širokom osmehu, ova blogerka najčešće bira ženstvena izdanja koja upotpunjuje diskretnim nakitom i što prirodnijom šminkom.

Mlada Lea Stanković se već može okarakterisati kao trendseterka, a u njenim odevnim kombinacijama možeš pronaći inspiraciju za baš svaku priliku – od one ležerne, do one nalik na šetnju po crvenom tepihu. Bez obzira na to da li voliš mladalački, urbani look ili preferiraš nešto formalnije, Lea će ti sigurno predložiti nešto kul!

Comments