The Pouch, clutch torba sa potpisom brenda Bottega Veneta, tokom Paris Couture Fashion Week-a definitivno je dostigla status IT torbe za leto 2019. Ovo verovatno ne bi ni trebalo da nas čudi budući da je reč o klasičnom modelu torbe koji nam je uvek potreban; jednostavnog je dizajna koji je istovremeno presladak – asocira nas na oblak, koji nekako simbolizuje nešto lepo, bezbrižno, lako, a to je upravo osećanje koje želimo da imamo tokom celog leta!

Ova torba je delo novog kreativnog direktora brenda, Daniela Leea, a u pitanju je dakle kožna clutch torba koja predstavlja spoj high-fashion aksesoara i šoping vrećice, dostupna je u više boja i dezena i izgleda zaista kul. Ono što nam se naročito dopada kod ovog modela je svakako “buy-now, wear-forever” filozofija za koju iskreno verujemo da bi trebalo da stoji iza svakog brenda, budući da je održivost sve važnija i važnija u svetu mode.

Kad smo već kod održivosti i “buy-now, wear-forever” postulata, The Pouch zaista zaslužuje da se nađe u tvojoj kolekciji aksesoara iz prostog razloga što se lako kombinuje sa skoro svim komadima koje već imaš u svom ormaru! Dovoljno je da odabereš omiljenu boju i dodaš je baš svakom letnjem stajlingu za potpun efekat. Doduše, priznaćemo, nije za tebe ukoliko ne možeš da se ograničiš na clutch torbu kada je reč o količini stvari koje nosiš, ali svakako joj vredi dati šansu. A i sebi. Da ipak razmisliš o tome šta nosiš sa sobom svakog dana i da li ti je baš sve zaista potrebno.

Modni urednici, insfluenseri i drugi trendseteri već su rekli “DA” ovom oblačiću i nemoguće je ne pomisliti kako bi bilo dobro da i same imamo svoj. U zavisnosti od boje ili printa koji odabereš, nosi je uz svedene kombinacije kako bi došla do izražaja, uz monohromatske kombinacije ili ultra popularni safari style. U stvari, možda i ne treba navoditi bilo koje pravilo – The Pouch zaista može da isprati svaku tvoju zamisao, koji god lični stil da neguješ. Zato i jeste IT i zato je zaista i želimo!

Naslovna fotografija: instagram.com/ourlifestylechoices

Ivana

Comments