Za letnje vreme potrebna vam je odeća u kojoj ćete se osećati prijatno i udobno. Šta mislite o nekom belom komadu? Ova boja je idealna za letnje vrućine a neki od jednostavnih komada u ovoj boji biće savršen izbor za duge letnje dane.  Haljine, majice, suknje i košulje u beloj boji odlično će se uklopiti u svaki izgled a možete ih lako kombinovati sa ostalim komadima.

Pripremite se za duge letnje dane i ponesite neki od komada u beloj boji!

Da biste preživeli dugi letnji dan, potrebna vam je odeća koju nećete ni osetiti na vama kao što je slučaj sa jednom ovakvom  širokom haljinom! Ovakav komad možete nositi u svim prilikama a idealan je izbor za pravu letjnju vrućinu! Možete je kombinovati sa nekom ravnom obućom. Odlično za duge šetnje po gradu!

trendovanje belo1 Trendovanje: Ovog leta nosimo belo

Ako volite nešto klasičniji stil, onda se odlučite za farmerke i belu bluzu. Idealno za leto u gradu! Možete obuti neku ravnu obuću i uživati u šetnji. Udobno i jednostavno!

trendovanje belo2 Trendovanje: Ovog leta nosimo belo

Bela široka majica i duga suknja mogu biti idealan outfit za letnji dan! Udobne i lagane komade, moći ćete da kombinujete uz bilo koju obuću. Ako ne volite štikle , jedne ovakve papuče odlično će se uklopiti u vaš izgled.

trendovanje belo3 Trendovanje: Ovog leta nosimo belo

Jednostavna kombinacija za plažu! Ovaj kratki kombinezon i espadrile u plavoj boji odličan su izbor odeće za leto na moru.

trendovanje belo5 Trendovanje: Ovog leta nosimo belo

 

Volite da se igrate sa modom  i kombinujete sportske komade sa elegantnim? Kako vam izgleda košulja i šorts? Ovo može biti zanimljiva kombinacija koju možete poneti u nešto opuštenijim prilikama. Ukoliko ih uparite sa ovakvim crno-belim espadrilama ovo može biti odličan izbor odeće za šetnju po gradu!

trndovanje belo Trendovanje: Ovog leta nosimo belo

Jedan ovako širok komad omogućiće vam udobnost i lakše kretanje po gradu! Bela haljina i crne sandale, dobitna kombinacija za dan na suncu!

trendovanje 6 Trendovanje: Ovog leta nosimo belo

Mirjana Radojević

Comments