Trendovi se uvek “vrte u krug” – ono što smo pre deset godina obožavale, danas nam je “bljak” i “fuj”, a onda ćemo za neko vreme sigurno želeti da ove stvari izvučemo iz ormara i ponovo ih nosimo gotovo svakodnevno. U čemu je “caka” – ne znamo! Da li nam se ukus tako brzo menja ili jednostavno volimo i moramo da pratimo trendove, nije ni važno, dokle god smo savršeno odevene.

Kada je reč o modi, svakako pamtimo “zlatne” dane ali isto tako i one manje reprezentativne. Na primer, kada se setimo modnih trendova devedesetih godina, stresemo se i naježimo u nemogućnosti da verujemo da je išta od toga nekada nekome bilo lepo. Ali, nemojte osuđivati takve odevne kombinacije – vreme je tada bilo takvo, tada su se nosile takve stvari, a gle čuda – neke od njih će se ponovo nositi i danas, posle skoro 20 godina!

Ipak, pre nego što počnete da odmahujete glavom i zaklinjete se da nikada nećete ponovo staviti na sebe išta što je devedesetih bilo popularno, razmislite još jednom. Jer, neke od ovih stvari sigurno već imate na sebi!

“Čoker” ogrlica

Volele smo ovaj zanimljivi detalj ranije, a volimo ga i danas. Sigurno! Ipak, danas ove ogrlice nosimo u sasvim drugačijim kombinacijama i čini se da izgleda bolje nego ikad. Ali u tome je i poenta – stare trendove prilagodite novim i eto originalnog, modernog stajlinga.

coker ogrlica Trendovi devedesetih koje ćemo PONOVO voleti
Comments