Hot topics

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

Kako da iskoristiš period samoizolacije da najzad dođeš do željene figure

Kako da pomogneš sebi kada se osećaš loše

Jedini trend koji treba da pratimo ove godine

4 znaka Zodijaka koji će procvetati tokom 2020. godine

8 efikasnih načina da prevaziđeš kreativne blokade na poslu

Minimalisti, ovo će biti vaši omiljeni prolećni trendovi!

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

5 #wellness rezolucija kojih ćeš želeti da se pridržavaš ove godine

Makeup trendovi koji će dominirati u 2020.

1/2

Prošle, 2019. godine, uživali smo isprobavajući različite komade, priklanjajući se i te kako atraktivnim trendovima, a vraćali smo se i komadima iz devedesetih, osmadesetih i sedamdesetih. Bila je to zanimljiva godina i godina kada smo se oslobodili nekih ograničavajućih obrazaca kada je oblačenje u pitanju, kao i kada je generalno moda u pitanju. Različite poznate ličnosti, kao i influenseri su nas motivisali da izađemo iz naše zone komfora da probamo prelepe nove boje, da uživamo u ekstravagantnim komadima i da ih nosimo sa ponosom. 

Ova nova godina, 2020, biće isto tako ispunjena i biće nam zanimljivo u svakom slučaju. Ipak, neke trendove ćemo zauvek zaboraviti i zauvek će ostati zapečaćeni u 2019. godini. Tim komadima prošlo je vreme slave i vreme je da ustupe mesto nekim novim, zanimljivijim trendovima.

Zbogom: kratki kaputi
Dobro došli: dugi kaputi

Obožavali smo prošle godine kratke kapute i još uvek se ponegde nose, ali ova godina će učiniti da ih skroz zaboravimo. Svi veći brendovi krenuli su da predstavljaju svoje modele kaputa i uglavnom su dugi. Ovi kaputi izgledaju veoma elegantno. I tačno je da je ovaj trend u neku ruku izlazak iz zone komfora za mnoge, jer se ovi kaputi povezuju sa klasikom, međutim, mogu i te kako da izgledaju i izgledaju veoma moderno. Naravno da u ovu podelu ubrajamo i karirane kapute, koji će defitivno dominirati ove godine.

Zbogom: čizme preko kolena 
Dobro došle: čizme do kolena 

Ni mi ne verujemo u ovo što vidimo i čujemo. Već sada vidimo da su se pojedini brendovi preorjentisali i da nam sve više i više plasiraju čizme do kolena. I prilično su kul, ali kako je moguće da ćemo ove godine zaboraviti na sexy čizme preko kolena? To su predviđanja i možda je došlo vreme da se okrenemo nekim drugim modnim stilovima. I ove čizme mogu da izgledaju prilično sexy, mogu da izduže vaše noge i da deluju jednako kul i na farmericama i na suknjama i haljinama.

Zbogom: lateks 
Dobro došla: prava koža 

Polako treba da počneš da odlažeš sve svoje stvari od lateksa i da ih zamenjuješ pravom kožom. Naime, komadi od lateksa nisu ono što će ti trajati i ono što ćeš moći da nosiš i za nekoliko godina. Kada ulažeš u kožne komade znaš da ulažeš u kvalitet i to je jedino bitno. Kvalitet će biti kvalitet i za nekoliko godina, a koža je uvek u modi. Ipak, ovde bi definitivno trebalo zapitati se koliko se ovaj trend uklapa u druge trendove kada je modna industrija u pitanju, a koji se tiču ekologije i održivosti.

Editors choice