Iako je u žiži interesovanja sada Nedelja mode u Londonu, i dalje nismo završile sa analizom njene “sestre”, Nedelje mode u Njujorku. Nakon brojnih revija sa moćnim porukama, nakon brojnih makeup trendova koji su “ukrali” naša srca, red je da se pozabavimo i samim modnim trendovima najavljenim za jesen 2017.

Dakle, NYFW je predstavila mnogo “vrućih” trendova koje ćemo ove jeseni sigurno rado ispratiti, a ovo su naši favoriti:

Business School

Business kombinacije nikada nisu izgledale ženstvenije, atraktivnije i modernije! Dakle, business look je i dalje bogat raznim varijantama karo dezena, ali u kombinaciji sa smelim i slobodnijim formama. Zvonarice, veći (ali sa ukusom) dekoltei, uzane ili sasvim široke pantalone, strukirani sakoi i upadljivi detalji poput kožnih rukava ili crnih pojaseva, dominirali su Njujorškom nedeljom mode. Toliko inspiracije za naš sledeći poslovni autfit!

Business School Trendovi sa NYFW koje ćemo nositi ove jeseni JCrew Fall 2017 Trendovi sa NYFW koje ćemo nositi ove jeseni Rosie Assoulin Fall 2017 Trendovi sa NYFW koje ćemo nositi ove jeseni

Jesenji, cvetni dezen

Cveće je simbol proleća, ali ko kaže da se ovakav dezen ne može nositi i tokom jeseni? Naravno, u nešto tamnijim varijantama i kombinacijama boja, a kada je reč o komadima koje možeš nositi, biraj ili ultra moderne “pufnaste” jakne ili elegantne, ženstvene mantile.

Fall Florals Trendovi sa NYFW koje ćemo nositi ove jeseni Prabal Gurung Fall 2017 Trendovi sa NYFW koje ćemo nositi ove jeseni
Comments