Svaka nova sezona, pa tako i jesenja sezona, donese nam pregršt noviteta, ne samo u odevanju već i u beauty rutine. Sa promenom vremena, polako ali sigurno menjaju se i tonovi koje koristimo, efekti koje šminkom postižemo, boja manikira, a neretko i naša frizura. Tako će biti i ove jeseni, te ćemo danas pobrojati sve trendove u šminkanju za koje smo sigurni da ćete ih obožavati ove jeseni.

Zagasit pogled

Waterlining— tehniku koja podrazumeva korišćenje olovke za oči kako bi se istakle unutrašnje ivice oka — lakše je primeniti nego što to na prvi pogled izgleda. Da biste postigli efekat zagasitog pogleda koji ova tehnika šminkanja podrazumeva, sve što treba da uradite je da donju ivicu oka istaknete debljim slojem olovke, a da potom trepnete nekoliko puta. Tako će se olovka sa donje ivice oka preslikati na gornju ivicu oka, a vama preostaje da pojačate olovku na gornjem kapku i da četkicom ili senkom napravite zagasit efekat.

trendovi u sminkanju koje cemo obozavati ove jeseni 1 Trendovi u šminkanju koje ćemo OBOŽAVATI ove jeseni

Potrebne su vam samo dve boje laka

Nežno ružičasta i crvena boja laka s razlogom su klasici – odlično se uklapaju uz sve što nosite, a uz to su potpuno prihvatljive i za nokte na rukama i za nokte na nogama. Da biste postigle dodatni sjaj ovih lakova, sačekajte dva minuta pre nego što ćete, nakon prvog nanošenje, naneti drugi sloj. Ovo su jedine dve boje koje će vam biti potrebne ove jeseni.

trendovi u sminkanju koje cemo obozavati ove jeseni 2 Trendovi u šminkanju koje ćemo OBOŽAVATI ove jeseni
Comments