Hot topics

Feel&Taste: Ideja za malo drugačiji vikend u Sloveniji

3 najveće prednosti korišćenja kreditne kartice

Da li si znala: Simptomi nedostatka magnezijuma i zašto ne bi trebalo da ih ignorišeš

5 malih rituala za srećniji život by Iva Chu

Kako da pobediš neizvesnost i prevaziđeš strah od budućnosti?

3 styling trika koje žene sa tankom kosom moraju da znaju!

Čista lepota osvaja beauty industriju

#HairHacks: Kako da postigneš savršene #BeachWaves lokne

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

TREND ALERT: #musthave patike za novu sezonu

1/3

Osvrt pravimo i na Nedelju mode u Milanu budući da već nekoliko nedelja svuda u svetu se održavaju modni spektakli u izvođenju svih brendova i dizajnera koji su zaslužili u modnim prestonicama da prikažu svoje nove kolekcije. Nakon Pariza, Njujorka, svih drugih gradova, na red je došao najvažniji grad kada je moda u pitanju, Milano, koji uvek skoncentriše sve modne znalce u sebi poput modnog hrama prema kojem svi osećaju starhopoštovanje. Kako se predstavljaju trendovi za jesen 2017. pažnju su nam privukle torbe, kao aksesoar bez koje devojke tečko da mogu da funkiconišu.

Gucci

Kao i uvek, Gucci iznenađuje pojedinim detaljima koje izbacuju za neku sezonu kao must have trend, a ono što su ovog puta povratili u svet mode jesu animal motivi, ali ne u vidu dezena, već oblika leptira, životinjskih glava, te buba koje su pre nekoliko sezona bile aktuelne. Oštre forme, upečatljivi modeli torbi ukrašeni ovakvim motivima zaista su zavrednili veliku pažnju na pisti Nedelje mode u Milanu.

Gucci Fall 17 1 Trendovi za jesen 2017: Torbe sa Milanske nedelje mode Gucci Fall 17 2 Trendovi za jesen 2017: Torbe sa Milanske nedelje mode Gucci Fall 17 3 Trendovi za jesen 2017: Torbe sa Milanske nedelje mode Gucci Fall 17 Trendovi za jesen 2017: Torbe sa Milanske nedelje mode

Editors choice