Hot topics

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Testirali smo FOREO LUNA fofo uređaj za čišćenje lica – ovo su naši utisci!

Leto u gradu? Ovako možeš da provedeš svoj savršeni dan!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

Sve što ti je potrebno za savršenu, opuštajuću kupku

1/3

Osvrt pravimo i na Nedelju mode u Milanu budući da već nekoliko nedelja svuda u svetu se održavaju modni spektakli u izvođenju svih brendova i dizajnera koji su zaslužili u modnim prestonicama da prikažu svoje nove kolekcije. Nakon Pariza, Njujorka, svih drugih gradova, na red je došao najvažniji grad kada je moda u pitanju, Milano, koji uvek skoncentriše sve modne znalce u sebi poput modnog hrama prema kojem svi osećaju starhopoštovanje. Kako se predstavljaju trendovi za jesen 2017. pažnju su nam privukle torbe, kao aksesoar bez koje devojke tečko da mogu da funkiconišu.

Gucci

Kao i uvek, Gucci iznenađuje pojedinim detaljima koje izbacuju za neku sezonu kao must have trend, a ono što su ovog puta povratili u svet mode jesu animal motivi, ali ne u vidu dezena, već oblika leptira, životinjskih glava, te buba koje su pre nekoliko sezona bile aktuelne. Oštre forme, upečatljivi modeli torbi ukrašeni ovakvim motivima zaista su zavrednili veliku pažnju na pisti Nedelje mode u Milanu.

Gucci Fall 17 1 Trendovi za jesen 2017: Torbe sa Milanske nedelje mode Gucci Fall 17 2 Trendovi za jesen 2017: Torbe sa Milanske nedelje mode Gucci Fall 17 3 Trendovi za jesen 2017: Torbe sa Milanske nedelje mode Gucci Fall 17 Trendovi za jesen 2017: Torbe sa Milanske nedelje mode

Editors choice