Hot topics

Brze ideje kako da unaprediš svoj zimski stajling

#beautyresolutions: ClearLift & NIR savršena Derma Viva kombinacija za najbolju godinu za tebe i tvoju kožu!

#beautyresolutions: Top 3 beauty proizvoda za blistavu kožu u prazničnoj sezoni – ali i nakon nje!

Savršena vina za savršen ulazak u 2020!

#beautygoals za 2020: Hidrirana i negovana koža i kako je najzad učiniti takvom

Poklon ispod jelke kom će se obradovati svaki pravi #fashionista

8 znakova da te tvoja maca voli + kako da joj uzvratiš

Biljana Tipsarević otkriva koje su boje ove jeseni

#HairHacks: Glam frizura (savršena za sezonu žurki!) za koju su ti potrebne samo dve stvari

#StylishThrowback: Trendovi iz ’90. koje treba da uvrstiš u svoj garderober ove zime

1/3

Osvrt pravimo i na Nedelju mode u Milanu budući da već nekoliko nedelja svuda u svetu se održavaju modni spektakli u izvođenju svih brendova i dizajnera koji su zaslužili u modnim prestonicama da prikažu svoje nove kolekcije. Nakon Pariza, Njujorka, svih drugih gradova, na red je došao najvažniji grad kada je moda u pitanju, Milano, koji uvek skoncentriše sve modne znalce u sebi poput modnog hrama prema kojem svi osećaju starhopoštovanje. Kako se predstavljaju trendovi za jesen 2017. pažnju su nam privukle torbe, kao aksesoar bez koje devojke tečko da mogu da funkiconišu.

Gucci

Kao i uvek, Gucci iznenađuje pojedinim detaljima koje izbacuju za neku sezonu kao must have trend, a ono što su ovog puta povratili u svet mode jesu animal motivi, ali ne u vidu dezena, već oblika leptira, životinjskih glava, te buba koje su pre nekoliko sezona bile aktuelne. Oštre forme, upečatljivi modeli torbi ukrašeni ovakvim motivima zaista su zavrednili veliku pažnju na pisti Nedelje mode u Milanu.

Gucci Fall 17 1 Trendovi za jesen 2017: Torbe sa Milanske nedelje mode Gucci Fall 17 2 Trendovi za jesen 2017: Torbe sa Milanske nedelje mode Gucci Fall 17 3 Trendovi za jesen 2017: Torbe sa Milanske nedelje mode Gucci Fall 17 Trendovi za jesen 2017: Torbe sa Milanske nedelje mode

Editors choice