Hot topics

Izdvajamo: Must have komadi sezone + kako da ih stilizuješ

3 zabavne stvari koje ove jeseni možeš da radiš u paru

Anastasija Đurić ti otkriva kako da sama stilizuješ kosu kada nemaš vremena za frizera

Testirali smo: Potrebna ti je nega za svežu i blistavu kožu? Ovaj fluid je savršeno rešenje za tebe!

Moderna umetnost u filmovima Pedra Almodóvara

Beograd postaje sve veći Glovo-grad

Sara Oster ti otkriva jednostavne trikove kako da stilizuješ kosu i tokom leta, a da je ne oštetiš!

U susret letovanju: Stvari koje obavezno treba da imaš u koferu

Kako da pronađeš motivaciju kada je jednostavno nemaš?

#beautycrush: Prirodan, a ujednačen ten i kako ga postići

1/3

Osvrt pravimo i na Nedelju mode u Milanu budući da već nekoliko nedelja svuda u svetu se održavaju modni spektakli u izvođenju svih brendova i dizajnera koji su zaslužili u modnim prestonicama da prikažu svoje nove kolekcije. Nakon Pariza, Njujorka, svih drugih gradova, na red je došao najvažniji grad kada je moda u pitanju, Milano, koji uvek skoncentriše sve modne znalce u sebi poput modnog hrama prema kojem svi osećaju starhopoštovanje. Kako se predstavljaju trendovi za jesen 2017. pažnju su nam privukle torbe, kao aksesoar bez koje devojke tečko da mogu da funkiconišu.

Gucci

Kao i uvek, Gucci iznenađuje pojedinim detaljima koje izbacuju za neku sezonu kao must have trend, a ono što su ovog puta povratili u svet mode jesu animal motivi, ali ne u vidu dezena, već oblika leptira, životinjskih glava, te buba koje su pre nekoliko sezona bile aktuelne. Oštre forme, upečatljivi modeli torbi ukrašeni ovakvim motivima zaista su zavrednili veliku pažnju na pisti Nedelje mode u Milanu.

Gucci Fall 17 1 Trendovi za jesen 2017: Torbe sa Milanske nedelje mode Gucci Fall 17 2 Trendovi za jesen 2017: Torbe sa Milanske nedelje mode Gucci Fall 17 3 Trendovi za jesen 2017: Torbe sa Milanske nedelje mode Gucci Fall 17 Trendovi za jesen 2017: Torbe sa Milanske nedelje mode

Editors choice