Ako je sudeći prema Instagramu, leto je uveliko došlo. Ovo zaključujemo na osnovu najkul komada koji dominiraju ovom društvenom mrežom, a za koje se smatra da su trendovi koji će obeležiti najvreliju sezonu. Biće tu svega: upadljivih, smelih aksesoara, zanimljivih odevnih komada koji privlače pažnju, ali i bude nostalgiju za nekim prethodnim decenijama, baš kao i onih svedenih koji će oduševiti minimaliste. Dakle, šta to treba da imamo u svojim letnjim garderoberima?

Sandale koje se vezuju oko zgloba – preko pantalona!

Dakle, poenta nije u tome da ih nosiš, već kako ih nosiš! Obavezno je obaviti kaišiće oko zglobova – ali preko pantalona – i tvoj Insta-worthy autfit je spreman!

Končane haljine

Končan materijal popularan tokom ’60. je ponovo in i vraća nam se u formi haljine. Ukoliko želiš da budeš primećena, odluči se za jarke boje, dok će končane haljine u neutralnim tonovima savršeno odgovarati minimalistima.

Marame – na glavi!

Ne mislimo na marame koje vezuješ kao traku ili oko repa ili punđe. Reklo bi se da će ovog leta vladati taj vintage vibe i marama će se nositi na glavi, preko kose, vezana ispod brade. Mhm, granny-chic!

Majice bez rukava

Ali ne bilo kakve! One koje ćemo nositi tokom leta izgledaju kao da si odabrala muški model i odsekla mu rukave duž šavova (ramena se ne vide). Ovakva oversized, jednostavna majica, savršeno se slaže uz skinny jeans!

“Letnja” koža

Koža nije samo za zimu, očigledno. Ponesi njenu veštačku varijantu i tokom letnje večeri i to u jarkim, veselim bojama!

Mrežasta haljina

Mreža koja je tako sitna da deluje kao da je materijal jednostavno providan, odličan je izbor za mini haljinu koja će ispratiti aktuelne trendove. Da, i ovo je zaostavština nekih ’90. ili ’00. Razmotri ili samo produži dalje.

Upadljivi zlatni lanci

Već znamo da je ovaj komad nakita najpoželjniji aksesoar 2020. godine. Bezbroj tananih zlatnih ogrlica udružile su se u jedan masivan, upadljiv i jako kul lanac.

Romantične bluze

Prijatne, lepršave, nežne bluze biće tvoj omiljeni modni izbor tokom celog leta. Savršeno izgledaju uz farmerke!

Bermude

Kraće ili duže, u ležernim ili formalnijim prilikama. O bermudama će se ovog leta jednostavno sve vrteti!

Comments