Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

1/2

Leto. Toliko emocija u samo jednoj reči! Ovo godišnje doba sluti na toliko zabave, druženja, provoda, odmaranja i opuštanja, smeha i dobrog raspoloženja da nam osmeh titra na licu pri samom izgovaranju ova četiri slova! Ipak, koliko god jedva čekale da se leto i zvanično “uvuče” u naše živote, ne smemo da ignorišemo onu sitnu zabrinutost koja “visi” iznad naših glava svaki put kada obučemo novi kupaći kostim zbog kojeg smo bile toliko srećne i iuzbuđene i pogledamo se u ogledalo. Hm, odakle početi? Siva, umorna koža; nezategnuta koža; celulit…sve to “pojačano” belinom našeg tena koji sunce nije videlo još od prošlog leta! I kako da takve odemo na plažu, smele i samouverene? Ma, nema šaaanse!

Dakle, da sumiramo: naši najveći letnji beauty problemi upravo su “beživotna” koža, celulit i dobijanje savršenog, preplanulog tena koji će trajati doslovno do sledećeg leta – jer ne želimo više da budemo bele u sred godine! A kako to rešiti? Uz pomoć pilinga i malo vode – piling za spolja, voda za iznutra i ti si spremna za plažu dok si rekla “leto”!

mark1 Tri beauty problema, jedno rešenje: Evo kako da tvoja koža izgleda perfektno tokom celog leta

Pre svega, počećemo od vode – kraće je. Pij vodu! Da bi tvoja koža izgledala lepo, zdravo i negovano, nikako suvo, umorno i beživotno – hidratacija je ključna! I to kako iznutra, tako i spolja. Zato, svakog dana unosi dovoljnu količinu vode (dovoljna količina vode će zavisiti od tvoje težine i dnevnih aktivnosti, tačnije, od toga koliko se trošiš) i već nekoliko dana kasnije ćeš primetiti da tvoj ten postaje sve blistaviji!

U kombinaciji sa “unutrašnjom” negom dolazi i spoljašnja nega, a tu nastpa već pomenuti piling. Naša beauty opsesija ovih dana jesu MARK pilinzi – 100% prirodno rešenje za glatku i savršenu kožu, a kad kažemo “savršenu” to stvarno i mislimo!

mark3 Tri beauty problema, jedno rešenje: Evo kako da tvoja koža izgleda perfektno tokom celog leta

Editors choice