Leto. Toliko emocija u samo jednoj reči! Ovo godišnje doba sluti na toliko zabave, druženja, provoda, odmaranja i opuštanja, smeha i dobrog raspoloženja da nam osmeh titra na licu pri samom izgovaranju ova četiri slova! Ipak, koliko god jedva čekale da se leto i zvanično “uvuče” u naše živote, ne smemo da ignorišemo onu sitnu zabrinutost koja “visi” iznad naših glava svaki put kada obučemo novi kupaći kostim zbog kojeg smo bile toliko srećne i iuzbuđene i pogledamo se u ogledalo. Hm, odakle početi? Siva, umorna koža; nezategnuta koža; celulit…sve to “pojačano” belinom našeg tena koji sunce nije videlo još od prošlog leta! I kako da takve odemo na plažu, smele i samouverene? Ma, nema šaaanse!

Dakle, da sumiramo: naši najveći letnji beauty problemi upravo su “beživotna” koža, celulit i dobijanje savršenog, preplanulog tena koji će trajati doslovno do sledećeg leta – jer ne želimo više da budemo bele u sred godine! A kako to rešiti? Uz pomoć pilinga i malo vode – piling za spolja, voda za iznutra i ti si spremna za plažu dok si rekla “leto”!

mark1 Tri beauty problema, jedno rešenje: Evo kako da tvoja koža izgleda perfektno tokom celog leta

Pre svega, počećemo od vode – kraće je. Pij vodu! Da bi tvoja koža izgledala lepo, zdravo i negovano, nikako suvo, umorno i beživotno – hidratacija je ključna! I to kako iznutra, tako i spolja. Zato, svakog dana unosi dovoljnu količinu vode (dovoljna količina vode će zavisiti od tvoje težine i dnevnih aktivnosti, tačnije, od toga koliko se trošiš) i već nekoliko dana kasnije ćeš primetiti da tvoj ten postaje sve blistaviji!

U kombinaciji sa “unutrašnjom” negom dolazi i spoljašnja nega, a tu nastpa već pomenuti piling. Naša beauty opsesija ovih dana jesu MARK pilinzi – 100% prirodno rešenje za glatku i savršenu kožu, a kad kažemo “savršenu” to stvarno i mislimo!

mark3 Tri beauty problema, jedno rešenje: Evo kako da tvoja koža izgleda perfektno tokom celog leta
Comments