“Vogue”-ova saga o Grimaldijevima (Grimaldi) počela je od nestvarno lepe Hičkokove (Hitchcock) muze glumice Grejs Keli (Grace Kelly), koja se 1956. godine udala za princa Renijea (Prince Rainier of Monaco). Njena kći Karolina (Caroline Grimaldi), u mladosti veoma slikana, gotovo obožavana od strane modnih fotografa, zaseniće svoju mlađu, prerano ostarelu sestru Stefani (Stéphanie Grimaldi). Poznato je da monaškim princezama odavno zameraju da ne stare markantno kao njihova legendarno lepa majka. Tome je najverovatnije uzork preterano izlaganje suncu i, po kožu pogubno, skijanje na vodi.

Princeze od Monaka rodile su sedmoro dece. Četvoro je rodila Karolina, a troje buntovnika Stefani.

“Vogue”, kao i svetski poznati brendovi, već duže vreme pažnju poklanjaju Karolininoj lepoj ćerki Šarloti Kaziragi (Charlotte Casiraghi), rođenoj u njenom drugom braku koji se tragično okončao. Njen tadašnji suprug Stefano Kaziragi (Stefano Casiraghi) poginuo je 1990. u trci motornih čamaca, braneći svetsku titulu u toj kategoriji. Veruje se da, zbog ranog gubitka oca, mlada princeza ima daleko ozbiljnije držanje od svoje majke i tetke kada su bile u njenim godinama.

Urodjeni glamur Grejs Keli  Tri gracije i “Vogue”

Urođeni glamur glumice Grejs Keli, kneginje od Monaka

Princeza Karolina od  Monaka Tri gracije i “Vogue”

Princeza Karolina od Monaka

Princeza Sarlota Kaziragi Tri gracije i “Vogue”

Princeza Šarlota Kaziragi, ćerka Karoline od Monaka i unuka Grejs Keli

Vremeplov Baka cerka i  unuka Tri gracije i “Vogue”

Vremeplov: Baka, ćerka i unuka


Slavica Trajković misli da su reči najlepši i najopasniji poklon koji je Bog dao čoveku i zato se često plaši sopstvenih knjiga. Majka je trojice mladića i strastveni kolekcionar ostavljenih mačića. Veruje da su skromnost i umerenost osobine elite. 

Comments