Usne su, osim za sočne poljupce, stvorene da budu našminkane – bilo da je to boja ili najjednostavniji sjaj koji će ih istaći. Ponekad je sasvim dovoljno da jedino one budu namazane, budući da su pored očiju najnaglašeniji i najprimetniji detalj na licu. Stoga, svaka devojka ima čitavu kolekciju karmina za usne koje voli i usklađuje sa garderobom, a za odgovarajući u ovoj sezoni diktiraju najnoviji trendovi. Nedavno održana Nedelja mode u Njujorku predstavila je između ostalog i makeup trendove. Možda si zbog predstojeće jeseni očekivala da će biti aktuelne tamnije nijanse na usnama, međutim baš je suprotno od toga. Vođeni primerima sa njujorških ulica, izdvojili smo tri najdominantnije boje karmina koje će biti popularne naredne sezone.

Nežna boja kajsije

Uprkos jarkim jesenjim bojama u tvom autfitu, pažnju privlače i nežne, prirodne nijanse usana. Složićeš se da je umerenost ključna kada su u pitanju upadljivi detalji i da ne treba preterivati sa njima. Upravo to se postiže ovom dopadljivom bojom, koja je vrlo efektna iako nije izražajna. Suptilna nijansa poput ove dočarava prirodnu boju usana, dopuštajući nekim drugim detaljima da pored nje zablistaju. Nije u pitanju jedna, već više nijansi blage narandžaste, roze, boje kože – dakle možeš da biraš. Da li je u pitanju dnevna šminka ili specijalna večernja, sasvim je svejedno. Ona će svakom tvom izdanju savršeno pristajati i odgovarati bilo kojoj kombinaciji i prilici, upravo zbog neutralnosti. Prosto, ako ne možeš da se odlučiš za druge stvari, barem si sigurna u odabir svog savršeno prilagodljivog karmina.

kajsija 2 Tri hit boje karmina predstavljene na Nedelji mode u Njujorku kajsija 3 Tri hit boje karmina predstavljene na Nedelji mode u Njujorku
Comments