Hot topics

Beauty SOS: Kako da suvu kožu učiniš blistavom – po ugledu na Beyoncé i Meghan Markle

#getmotivated: 6 načina da izađeš iz rutine i unaprediš svoj život

#beautytips: 5 razloga da koristiš micelarnu vodu + otkrij koja će najviše odgovarati tvojoj koži

Makeup trend koji ćemo obožavati u 2020.

Volite se još malo: Putovanje koje će vam spasiti vezu

Vodič za zimu u Sloveniji: Mesta koja treba da posetiš + iskustva koja treba da doživiš

Lifestyle trendovi za 2020.

High street komadi koje ćemo nositi u 2020.

Fashion&beauty trendovi objavljuju rat toksičnoj muškosti

Ključni komadi koje ove zime nose svi influenseri

1/2

Zimska čarolija utiče na sve horoskopske znake, ali zbog predstojećih tranzita Venere, Ovnovi, Bikovi i Ribe će imati najromantičniju sezonu.

Planeta ljubavi, lepote i zadovoljstva, Venera, zajedno sa dva moćna pomračenja tokom tri zimska meseca donosi leptiriće u stomaku i romantična treperenja i promene koje menjaju živote.

Ovan

Venerin ulazak u Vodoliju će utiče na vašu 11. kuću prijateljstva i društvenih kontakata, a to znači da će vam društveni život biti angažovan, buran i zanimljiv. Priliv energije koju ćete osetiti, pojačava vaš šarm na maksimum, pa ćete biti prosto neodoljivi. Moguća zanimljiva poznanstva preko prijatelja ili kolega, na nekim društvenim skupovima. Početkom februara Venera ulazi u vaš znak na mesec dana, tokom kojih ćete iskusiti vatru strasti i čaroliju romantike, a to iskustvo će vas tako ispuniti, da ćete zračiti lepotom i radošću i osvajati srca na sve strane. Iskoristite ovaj period da ostvarite svoje snove – posegnite za onim što želite, bez dilema i nesigurnosti.

Editors choice