Zimska čarolija utiče na sve horoskopske znake, ali zbog predstojećih tranzita Venere, Ovnovi, Bikovi i Ribe će imati najromantičniju sezonu.

Planeta ljubavi, lepote i zadovoljstva, Venera, zajedno sa dva moćna pomračenja tokom tri zimska meseca donosi leptiriće u stomaku i romantična treperenja i promene koje menjaju živote.

Ovan

Venerin ulazak u Vodoliju će utiče na vašu 11. kuću prijateljstva i društvenih kontakata, a to znači da će vam društveni život biti angažovan, buran i zanimljiv. Priliv energije koju ćete osetiti, pojačava vaš šarm na maksimum, pa ćete biti prosto neodoljivi. Moguća zanimljiva poznanstva preko prijatelja ili kolega, na nekim društvenim skupovima. Početkom februara Venera ulazi u vaš znak na mesec dana, tokom kojih ćete iskusiti vatru strasti i čaroliju romantike, a to iskustvo će vas tako ispuniti, da ćete zračiti lepotom i radošću i osvajati srca na sve strane. Iskoristite ovaj period da ostvarite svoje snove – posegnite za onim što želite, bez dilema i nesigurnosti.

Comments