Doček Nove godine je onaj dan u godini kada je skoro sve dozvoljeno! Kažemo “skoro” jer ne ide da se baš poslednjeg dana u staroj godini ponašate kao “puštene sa lanca”, ali malo više slobode nego inače je sasvim u redu. Jer, već sa 1. januarom dolaze odluke i planovi za lepši i ispunjeniji život, pa, red je da dan pre damo sebi malo oduška.

Sloboda se, naravno, ne odnosi samo na ponašanje, već i na naš izgled. Naravno da nećemo preterivati i na doček se pojaviti totalno bez ukusa, ali novogodišnja noć je odlična prilika da malo jače zasijamo i svoj makeup obogatimo – šljokicama! Dakle, ništa kič, ništa preterano, već lako, lepo i trendi!

Trepavice

Najpre, kada je reč o šljokicama i šminkanju, možete ih poneti u vidu maskare. Zlatna ili srebrna maskara sa šljokicama bi mogla da bude sjajan izbor, ali vodite računa da ostatak šminke na vašem licu u tom slučaju bude sveden. Senka vam nije potrebna, a kada je reč o ružu za usne, on bi mogao da bude čak i jarko crven ili bordo, za savršenu prazničnu “atmosferu”!

trepavice Tri LAKA makeup trika sa ŠLJOKICAMA za novogodišnju noć
Comments