Kod nas žena je uvek ista priča – koliko god garderobe da imamo uvek nam je malo i nikada ne znamo šta da obučemo! Upravo zato, svaki modni savet je dobrodošao, a Immo Outlet Centar vam danas predlaže tri trendi kombinacije za svaku priliku koje će vam se sigurno dopasti.

Vikend je pravo vreme da se “odmorite” od visokih potpetica i pripijene garderobe koju svakog dana nosite na posao. Makar preko dana. Zato, za promenu, odaberite ležernu, a jako modernu i atraktivnu kombinaciju u kojoj ćete se osećati prijatno i opušteno. A izgledaćete odlično, to se podrazumeva! Uz Sportina teksas suknju koja je pomalo iscepana, čisto da dobije taj trendi vajb, obucite šareni dres, veselih letnjih boja, koji možete pronaći u radnji Factory Outlet. Kako biste “smirile” celu kombinaciju, svom stajlingu dodajte Benetton prsluk u nežnoj roze boji. Vrhunac svakog dobrog autfita svakako su odgovarajući aksesoari, a uz ovu urbanu letnju kombinaciju odlično će se složiti Six nakit u sličnim roze tonovima koji možete pronaći u radnji Sportina. I, za kraj, tu su neodoljive sandale koje će “zaokružiti” vaš stajling, ali i obezbediti vam udoban korak sa mnogo stila. Urbana, moderna, ali i dalje ženstvena – prava letnja kombinacija!

Immo Outlet Centar modni predlog Tri letnje odevne kombinacije za svaku priliku 3 Tri letnje odevne kombinacije za svaku priliku Immo Outlet Centar modni predlog Tri letnje odevne kombinacije za svaku priliku 4 Tri letnje odevne kombinacije za svaku priliku

Na našu žalost, posle savršenog vikenda dolazi nova radna nedelja, ali, gledajmo to sa pozitivne strane – dolazi još prilika za odlične odevne kombinacije! Ko kaže da poslovni autfiti ne mogu da budu ženstveni, atraktivni, pa čak i romantični? Ako želite baš takav izgled, neka vaš izbor bude lagana nežna Sportina haljina koju ćete ukombinovati uz klasične cipele NU Africa u sličnoj roze nijansi. Legend tašnica i zanimljiva ogrlica Six tu su da daju “final touch” vašem atraktivnom, poslovnom stajlingu. Dodajte na sve to Benetton sako modernog kroja i izgledaćete savršeno i spremno za nove poslovne pobede. Pa, nova radna nedelja je lakša uz dobru odeću, zar ne?

Immo Outlet Centar modni predlog Tri letnje odevne kombinacije za svaku priliku 8 Tri letnje odevne kombinacije za svaku priliku Immo Outlet Centar modni predlog Tri letnje odevne kombinacije za svaku priliku 5 Tri letnje odevne kombinacije za svaku priliku Immo Outlet Centar modni predlog Tri letnje odevne kombinacije za svaku priliku 7 Tri letnje odevne kombinacije za svaku priliku
Comments