S obzirom na to da za preko dana obično koristimo svedeniju šminku, vikendom, kada napokon rešimo da izađemo i opustimo se, definitivno bi trebalo da odaberemo za sebe nešto glamuroznije. A baš takav makeup look ti i predlažemo danas. O da, vreme je da zablistaš!

Wannabe Sve za lepotu Instagram W670 2016 09 16 5 Tri makeup proizvoda za postizanje glamuroznog izgleda

Nakon što, kao i obično, naneseš puder i završiš sa konturisanjem lica, kreni od očiju. Za glamurozan izgled neophodno je da nešto na svom licu naglasiš, a neka to ovoga puta budu baš oči. Naš predlog je Avon Mega Effects kremasta senka za oči u efektnoj plavoj nijansi, sa diskretnim sedefastim sjajem koja će učiniti da tvoj pogled zaista ostavlja bez daha. Ovo je savršena, drugačija i osveženija varijanta “smokey eyes” tehnike šminkanja koja će ti sigurno prijati. Jer, glam look ne mora da čini samo debelo izvučen crni ajlajner! Bilo da si plavuša, bilo da si brineta, sa ovakvom plavom senkom nećeš pogrešiti.

Wannabe Sve za lepotu Instagram W670 2016 09 16 6 Tri makeup proizvoda za postizanje glamuroznog izgleda Wannabe Sve za lepotu Instagram W670 2016 09 16 7 Tri makeup proizvoda za postizanje glamuroznog izgleda
Comments