Navikli smo na savršene i šik krojeve modnih dizajnera i brendova koji nam dolaze iz Francuske, Italije, i čitave Evrope, ali kada malo proširimo vidike i zavirimo u druge kontinente shvatimo da ima dosta toga zanimljivog da se vidi.

Latinska Amerika je poznata po mnogo čemu, kafi, dobroj muzici, istorijskim spomenicima, zanimljviim turističkim destinacijama ali i po fantastičnim i talentovanim modnim dizajnerima koji donose interesantne oblike i forme koje do sada nismo viđali. Osim zanimljivih kreacija oni se trude da i dezeni koje biraju budu drugačiji i zanimljiviji, a boje skladne sa podnebljem u kojem žive.

Od Brazila do Kolumbije Latinska Amerika je dom impresivnog spiska vrhunksih talenata kada je modni dizajn u pitanju. Mi smo ipak izdvojili tri omiljena i najzanimljivija koja će se nadamo i vama dopasti.

Brendovi Latinske Amerike Tri modna brenda iz Latinske Amerike za koje TREBA da znate

Polite

Modni brend Polite iz Kolumbije osnovan je još davne 1995. godine kao porodična firma, i to prvobitno kao brend kupaćih kostima. Nakon nekog vremena, tačnije 2010. godine Karlos Polite dolazi na mesto umetničkog direktora i uvodi novu liniju odeće u ovaj brend. Polite od tada pa na dalje nastoji da održi pravi izraz jedinstvenog stila što ovom brendu daje karakter i prepoznatljivost u svetu mode. Ovaj modni brend koristi jasne oblike ali se često okrene ka zanimljivim i maštovitim kreacijama te su forme poput velikih karnera, volana i širokih rukava česti detalji na modelima Polite brenda. Takođe, boje su važna stavka pri dizajniranju i njihov zaštitni znak tako da sparivanje jarkožute i plave označava dobitnu kombinaciju. Detalji poput mreže, svetlucavih kaiševa, sve to dolazi u obzir ali su upečatljive forme modela ipak na prvom mestu.

Polite Tri modna brenda iz Latinske Amerike za koje TREBA da znate 1113 Tri modna brenda iz Latinske Amerike za koje TREBA da znate
Comments