Muškarcima možda nije uvek jasno, ali što se nas tiče, žena koja ume da “iznese” kratku kosu je čarobna! Vrlo je seksi, opasna, i što je najvažnije, puna samopouzdanja i uživa sama u sebi. Šta tu ima da se ne voli, zar ne, devojke? Predstavljamo neke moderne kratke frizure zbog kojih ćete sve poželeti da odsečete kosu, ovog sekunda!

#1 – Asimetrična frizura

s11 Tri šik frizure za kratku kosu

Budi zanosna i divlja!

Pročitaj tekst – Napravite frizuru kao one

Ako se osećaš vatreno, smelo, živahno i željno promene, skrati je sa strana i ostavi više na vrhu. Ovaj look sjajno izgleda sa jednom obrijanom stranom jer daje tonu fleksibilnosti; može da se nosi razbarušena na vrhu, uz dosta volumena, ili stilizovana na stranu. Isto, za nešto prefinjeniji look može da se stilizuje ka napred. Pokušaj da osušiš lokne da imaju što veći povoj, i ukoliko ti je kosa tamna, predlažemo neki jarko plavi ili crveni pramen kako bi dodao volumen.

Najbolja frizura za: žene jakih, izrazitih crta, visokih jagodičnih kostiju, punih usana i obrva. Ako misliš da ti je kosa pretanka, pitaj stilistu da doda nekoliko pramenova nadogradnje na vrh kako bi dobila na punoći. Isto, možeš i sama kupiti nekoliko pramenova na šnale (u različitim bojama) i igrati se po želji.

Održavanje: redovno šišanje, na svake četiri nedelje.

#2 –  Kratki bob u slojevima

s2 Tri šik frizure za kratku kosu

Ženstveno i slatko!

Ukoliko ne želiš da odsećeš kosu na potpuno kratko, nego da zadržiš malo dužine a opet odaš utisak “kratke frizure”, ovo je opcija za tebe!

Najbolja frizura za: žene sa tankom ili srednje tankom kosom.

#3 –  Bob do brade sa šiškama koje idu na stranu

s3 Tri šik frizure za kratku kosu

Smelo, a opet dovoljno ženstvno i zavodljivo

Nema potrebe za objašnjavanjem, sama slika govori koliko čarobno izgleda jedna ovakva frizura!

Najbolja frizura za: žene sa srednje gustom ili gustom kosom.


Maja Luković je zaljubljena u lepu reč, teži srećnim i jedinstvenim trenucima. Beskrajno pozitivna i uporna.

Comments