Rešite već jednom tu make-up ukrštenicu koja vam svakodnevno stvara probleme i zadaje muke. Ajlajner, krejon, senke i ostala kozmetička oprema su tu, samo još nešto vam fali, a uskoro ćete saznati i šta.

178 Trik je u triku: Specijalitet iz kozmetičke kuhinje

Pošto smo sigurni da ni onim najveštijim devojkama nije lako da nacrtaju liniju na kapku, rešili smo da vam predstavimo trik, koji će vam pomoći da za nekoliko sekundi izvučete savršenu liniju.

Ukoliko ste mislili da kašika može da posluži samo u kuhinji, varate se. Ona je glavna zvezda naše kozmetičke kuhinje.

Pokazaćemo vam da ona može da ima više funkcija i to za stavljanje ajlajnera, ali i kao zaštitni oklop prilikom apliciranja maskare.

Olovku u ruke i kašiku iskoristite kao kalup. Stavite kašiku malo niže, kod ugla oka i uz pomoć drške koja je prava kao lenjir, izvucite ravnu liniju. Pošto ste to uradili sada istu tu proceduru ponovite sa vrhom kašike.

Ta-da, evo rezultata:

261 Trik je u triku: Specijalitet iz kozmetičke kuhinje 349 Trik je u triku: Specijalitet iz kozmetičke kuhinje

Sada je vreme da otkrijemo i drugi deo ove make-up misterije. Kao što smo već rekli, kašika može poslužiti kao oklop, a to bi značilo da može savršeno zaštititi kapak oka od tragova maskare, prilikom apliciranja.

Svima nama se omakne koji neželjeni pokret, a samo oni koji su upoznali moć kašike na make-up polju znaju kako da te sitne greške prođu nezapaženo.

433 Trik je u triku: Specijalitet iz kozmetičke kuhinje

Izvor fotografija: iambeautified.com, www.pinterest.com

Violeta Stojanović

Comments