Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

1/3

Ako do sada niste imali zadovoljstvo da vidite manekenku izbliza i lično, verujte nama na reč: skoro svaka od njih ima besprekornu kožu koja izgleda kao da je fotošopirana.

Ali kada smo pitali ove devojke, koje dosta vremena dnevno provode na pisti, koje vrste proizvoda koriste da bi postigle savršen ten, odgovori su bili prilično iznenađujući i jednostavni. Nema pilinga i preskupih estetskih tretmana već se drže “svetog trojstva” koje podrazumeva ružinu vodu, tonik i kokosovo ulje.

One koriste tonik umesto sapuna za umivanje ujutro. Ako ste primetili da vam je koža isuviše masna i da uprkos svim naporima da zaustavite stvaranje sebuma ne postižete ništa, počnite same sebe da krivite. Pranje lica suviše često intezivnim sapunima može ukloniti sa kože njena prirodna ulja i vraća kvalitet vašeg tena deset koraka unazad. Mnogi stručnjaci preporučuju pranje lica sapunom samo noću. Zamenite jutarnje pranje čišćenjem lica tonikom što će nežno očistiti kožu i vratiti sjaj vašem licu. Što je najvažnije to će i uravnotežiti ph vrednost vaše kože da ne bude ni suviše masna a ni suva.

Koza Trikovi koje manekenke koriste da bi imale SJAJNU kožu Crna2 Trikovi koje manekenke koriste da bi imale SJAJNU kožu

Editors choice