Šoping je jedna od omiljenih reči skoro svake ženske osobe i može se reći “lek za popravljanje lošeg raspoloženja. Ako se te pretpostavke uzmu u obzir, radi češćeg postizanja odličnog raspoloženja kupovina postaje rutina koja se stalno obavlja, ali ne iz primarnih potreba. Tako si i ti verovatno nekad odlučila da kupiš nešto što ti zapravo nije neophodno, samo da bi dostigla trenutno zadovoljstvo.

Da li ti se desilo da u pozadini ormara imaš nove, netaknute stvari sa kojih još uvek nisi ni etiketu skinula, a ne obukla? Nisi jedina kojoj se to dogodilo, ali to je znak da si preterala sa kupovinom ili da si pogrešila u izboru toga što si kupila. No, ne možeš pobeći od neopisive želje da poseduješ ono što ti se u butiku dopalo na prvi pogled (ako možeš da priuštiš), ali možeš da poradiš na načinu i samom činu obavljanja šopinga. Poslušaj nekoliko saveta koji će dovesti u red tvoj haotičan ormar, pomoći ti da presudiš šta ti je zaista potrebno i poboljšati odlazak u kupovinu (ako je to moguće).

Napravi listu

Dakle, pođi u kupovinu onda kada imaš neki cilj, izbegavaj da to bude samo iz dosade ili zabave. Kada kreneš u razgledanje, obavezno ćeš videti nešto što će ti se dopasti i – eto nove neplanirane stvari u tvojoj kolekciji. Ne znači da će stvarno biti bespotrebna, ali da ne bi rizikovala, odredi tačnu zamisao šta želiš da pronađeš. Ispunjeni šoping sa ostvarenim zamišljenim ciljem pruža još veće zadovoljstvo nego inače.

šoping 1 Trikovi koji će svaki tvoj šoping učiniti sasvim uspešnim
Comments