Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

Rade piling usana

Piling mrtve kože je obavezan kako bi usne izgledale sočno i privlačno. Postoje razni skrabovi za to, ali se to može raditi i šećerom i medom, maslinovim uljem i mlekom. Takođe, to možete uraditi tako što ćete umasirati mleko za skidanje šminke na usne, onda staviti debeli sloj balzama za usne, pustiti da se one natope, a onda čistom četkicom za maskaru preći preko usana i otkloniti mrtve ćelije. Za kraj još jednom preći mlekom za skidanje šminke.

Mešaju različite pudere i korektore

Nemoguće je da pogodite idealnu boju lica i učinite ga besprekornim ukoliko samo stavite jedan sloj pudera u samo jednoj boji. Treba pažljivo nijansirati lice uz pomoć različitih boja a onda pažljivo četkicama izblendirati tako da ne budu vidljive jasne linije na licu, a da ono dobije željene senke.

Ne tresu nos

Ako im curi nos, one ne smeju da ga istresu kako ne bi uništile šminku, nego bukvalno moraju da gurnu prst sa maramicom u nozdrvu ili da čak naprave dva zamotuljka od maramica i stave u nozdrve, jer bi u suprotnou upropastile šminku.

Trikovi koji modeli koriste kako bi izgledali besprekrno 2 Trikovi koji modeli koriste kako bi izgledali besprekrno

Stavljaju sjaj za usne na lice

Ukoliko ste se pitali kako koža modelima toliko sija, odgovor se krije u sjaju za usne koji ponekad ide i na usne, ali uglavnom na jagodice, na kapke, na nos, iznad gornje usne… Na sva ona mesta na koja biste vi verovatno stavili hajlajter.

Šminkaju i telo

Kada se jednom obuku, izložene delove njihovog tela šminkeri dodatno prekrivaju losionom i šminkom, kako bi dobile ujednačen ten.

Lenka Gatić

Editors choice