Budimo iskrene, mi žene volimo da pravimo svakakve kreacije na glavi, da isprobavamo nove boje, ali i da eksperimentišemo sa frizurama.

Sve se svodi na inovacije koje treba oberučke prihvatiti i sa osmehom na licu nositi trendi frizure.

Žene znaju šta žele i ne plaše se da to i zahtevaju, a kada im nešto padne na pamet ne odustaju tako lako. Da bi im ispunili želje, svetski poznati frizeri nude revolucionarne opcije i nove izbore, koji su ulepšani neverovatnim volumenom i punijim, zdravim izgledom.

189 Trikovi koji zaista rade: Obratite pažnju na kvalitet kose

– Za prvi trik potrebno je da nabavite limun i da ga iscedite u posudu, umočite četkicu za zube i nežno češljate kosu. Zatim je neophodno da od 45 minuta do sat vremena sedite na suncu.

Ovo je tretman koji će na potpuno prirodan način posvetliti kosu.

– Neka vaša kosa dobije puniji izgled tako što ćete napraviti savršen konjski rep. Svu kosu pomerite nazad i sakupite u jedan rep, a zatim vežite. Sledeći postupak podrazumeva da uzmete jedan pramen kose i da obavijete taj rep. Poslednja faza podrazumeva da ukosnicom zakačite kraj repa, kako ne bi spao. Pogledajte tu glamuroznu i elegantnu frizuru u dva pokreta.

– Za sledeći trik potrebna vam je soda bikarbona i malo vode, a ovo ćete rastvoriti u posudi i mešati dok se ne dobije ujednačena smesa. Nju iskoristite kako biste oprali kosu, a kada to učinite, nabavite jabukovo ulje i stavite na koren kose.

– Ukoliko imate problem sa neobuzdanom kosom i letećim dlakama, vreme je da ih ukrotite.

To možete postići lako uz pomoć laka za kosu koji treba naneti na četkicu za pranje zuba.

Zatim prođite četkicom po površini pramenova i videćete kako će se stopiti sa ostalom kosom, a da neće biti kovrdžava, već u potpunosti prirodna.

270 Trikovi koji zaista rade: Obratite pažnju na kvalitet kose

Naučno je dokazano da spavanje na svilenoj jastučnici sprečava lomljenje i pucanje kose, dok pamuk i druge teksture dovode do stvaranja trenja i opadanja dlaka.

– Suvi šampon je odlično rešenje kako za brzinsko pranje kose, tako i za regeneraciju. Probajte ovaj proizvod i nećete se pokajati.

Izvor fotografija: stil.kurir-info.rs

Violeta Stojanović

Comments