Testirale smo nove K-Beauty maskice – i ovo su naši utisci!

Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

1/2

Kada se šminkate maskara je uglavnom jedna od poslednjih proizvoda koji nanosite.

Međutim, prilikom nanošenja možete napravite dve najčešće greške koje se dešavaju, a to je ili previše maskare ili premalo. Ako nanesete previše maskare rizikujete da dobijete “paukova mreža” pogled kada se trepavice slepe i na kraju dobijete dve ili tri debele trepavice, što nikako nije dobro. A ako nanesete premalo maskare onda jednostavno nećete uspeti da uvećate prirodnu lepotu vaših očiju.

Zato je pronalaženje prave maskare i načina aplicirinja od suštinskog značaja. Kada kupujete maskaru možete se naći na teškom zadatku, jer se osvrćete za toliko različitih ponuda i obećanja koje čujete na reklamama. Da li želite maskaru koja će izdržati sve vremenske uslove i tužne filmove koje odgledate pa pustite o koju suzu? Ili želite maskaru koja će dati volumen vašim trepavicama i potpuno vam otvoriti oči? Kada se odlučite šta vam je najpotrebnije onda krećete u potragu za pravom maskarom koja će vam biti od idealna za nošenje od jutra do mraka.

S 11 Trikovi sa MASKAROM koji će vaše oči učiniti krupnijim

A pored dobre maskare važno je da znate i male trikove koji će vam omogućiti da vam maskara duže traje i da vaše oči izgledaju krupnie i izazovnije.

Oblik očiju nije bitan, ali kvalitet maskare jeste

Prilikom kupovine maskare trebalo bi da razmišljate o tome šta od ovog proizvoda očekujete, a ne kakvog su oblika vaše oči. Vi tražite maskaru koja će vam pogled učini više primetnim, bez obzira na to da li su bam oči okrugle ili kose. Umesto toga zapitajte se šta vam nedostaje? Gustina trepavica? Dužina? Onda nađite najbolju maskaru koja ispunjava te potrebe. Najbolje bi bilo da u jednom proizvodu dobijete oba efekta, a u poslednje vreme sve češće se takve maskare i proizvode.

Braon maskara za plavuše

Mnoge žene plave kose brinu da li crna maskara izgleda previše dramatično na njihovim očima i d ali je u skladu sa tenom. Ali bezbojne maskare neće učiniti apsolutno ništa kako bi vam prolepšale pogled i trepavice. Za mnoge profesionalne šminkere bezbojna maskara je totalno gubljenje vremena. Zato oni u tom slučaju plavušama preporučuju da koriste maskaru u braon boji za nežniji pogled. Na taj način ćete svakako ulepšati vaše oči i učiniti pogled krupnijim, ali takođe i blažim u odnosu na crnu maskaru.

S 31 Trikovi sa MASKAROM koji će vaše oči učiniti krupnijim

Editors choice