Hot topics

Brze ideje kako da unaprediš svoj zimski stajling

#beautyresolutions: ClearLift & NIR savršena Derma Viva kombinacija za najbolju godinu za tebe i tvoju kožu!

#beautyresolutions: Top 3 beauty proizvoda za blistavu kožu u prazničnoj sezoni – ali i nakon nje!

Savršena vina za savršen ulazak u 2020!

#beautygoals za 2020: Hidrirana i negovana koža i kako je najzad učiniti takvom

Poklon ispod jelke kom će se obradovati svaki pravi #fashionista

8 znakova da te tvoja maca voli + kako da joj uzvratiš

Biljana Tipsarević otkriva koje su boje ove jeseni

#HairHacks: Glam frizura (savršena za sezonu žurki!) za koju su ti potrebne samo dve stvari

#StylishThrowback: Trendovi iz ’90. koje treba da uvrstiš u svoj garderober ove zime

1/2

Znaš i sama već dobro poznat scenario. Nedeljama si čekala da dođe vreme za sunčanje, pripremila si kožu, hidrirala je, zaštitila je odgovarajućim zaštitnim faktorom, nisi izgorela i konačno si otišla na more. Tamo si pocrnela baš onako kako si želela, i nakon odmora taj, teškom mukom stečen bronzani ten, je počeo da se “ljušti” i nestaje.

Pomisao da ćeš se “preko noći” vratiti u prvobitno stanje bele puti te verovatno užasava! Razumemo te. Ali, ove letnje sezone rešili smo da preduhitrimo te probleme. U nastavku ti otkrivamo par trikova koji će učiniti da tvoja koža ovog leta sija i koji će ti sačuvati bronzani ten bar do polovine jeseni!

afrodita 3 Trikovi uz pomoć kojih će tvoj bronzani ten ovog leta trajati dva puta duže!

Priprema i hidratacija

Pre nego što uopšte kreneš sa sunčanjem, uradi detaljnu pripremu kože. To pre svega podrazumeva piling, a tek onda depilaciju. Na taj način, uklonićeš staru, suvu kožu i smanjiti rizik od preranog isušivanja i ljuštenja.

Nakon tuširanja – namaži kremu za telo. Pre spavanja – namaži kremu za telo. Hidratacija je MUST  kako bi pripremila kožu da dobro upija kremu tokom sunčanja koja će te štititi od štetnih UV zraka, a zatim i da nakon toga čuvaš ten “zaključan” na tvojoj koži. Tek ovako pripremljena i negovana koža je spremna za plažu i sunčanje.

Nakon sunčanja

Ovo se možda i podrazumeva, ali osvežavajuće tuširanje nakon sunčanja je obavezno i pod time ne mislimo na brzo spiranje soli i peska sa kože na plaži. Nežno se istuširaj mlakom vodom i kupkom za tuširanje kako bi uklonila ostatke kreme za sunčanje sa kože.

Koža je nakon sunčanja „žedna“ i nadražena, zato je bitno da je umiriš i hidriraš proizvodima koji ovaj efekat umanjuju, a ako proizvod koji je namenjen baš za to upotrebiš odmah nakon sunčanja, a zatim opet pred spavanje, istovremeno ćeš sprečiti i ljuštenje te tako produžiti preplanulost i trajanje bronzanog tena.

Mi zato volimo nove Afrodita Cosmetics proizvode: Mleko za telo nakon sunčanja i Jogurt za telo sa mnogobrojnim prirodnim sastojcima, a samo jedan od njih je 100-postotna kokosova voda!

Mleko za telo nanesi odmah nakon sunčanja, dok si još na plaži. Ono trenutno smirivanje i osvežavanje kože nakon sunčanja aloe verom!

afrodita sun 21 Trikovi uz pomoć kojih će tvoj bronzani ten ovog leta trajati dva puta duže!

Editors choice