Naravno da je cilj svakog od nas da na prvom mestu imamo zube koji su u potpunosti zdravi, a to je ujedno i deo osnovne i lične higijene. Međutim, ono što se svima nama, pa verovatno i tebi, javi kao potreba i velika želja, jeste blistavi, beli i onaj osmeh koji šljašti, poput trenutaka kada holivudske dive prošetaju crvenim tepisima ili kada gostuju u nekim emisijama, pa zablesnu sve pred sobom belinom svojih zuba. To možeš i ti da postigneš, a da ne ideš svaki put kod zubara na beljenje i dubinsko čišćenje zuba. Potrebno je da usvojiš nekoliko saveta i trikova koji će ti obezbediti blistavi osmeh.

beli zubi 9 Trikovi za holivudski osmeh

Ulje čajevca

Ovo je jedno od najpopularnijih ulja kada je prirodna kozmetika i nega prirodnim proizvodima u pitanju. U pola čaše čiste vode ubaci svega pet kapi ovog ulja, ali moraš da vodiš računa da je 100% koncentrat, da nije razblaženo, te svakog dana, nakon pranja zuba, ovom tečnošću ispiraj usta. Već nakon nekoliko nedelja vidićeš ozbiljne rezultate koje možeš da ubrzaš i poboljšaš ukoliko jednom nedeljno na četkicu za zube staviš dve kapi ulja i time pređeš zube.

beli zubi 4 Trikovi za holivudski osmeh

Pasta od jagoda

Uzmi nekoliko svežiš jagoda, dobro ih operi i zatim izmelji viljuškom. Kada ih sasvim ugnječiš, dodaj potpuno usitnjenu morsku so, te tu smesu nanesi na četkicu na zube. Peri zube ovom pastom nekoliko minuta, te ovaj proces ponovi svake dve nedelje, ne više. Već nakon prvog tretmana uvidećeš da su ti zubi dosta blistaviji i belji.

beli zubi 3 Trikovi za holivudski osmeh
Comments