Moli King je naša današnja “učiteljica lepote”. Ona nam govori o svojim iskustvima kada je nega lica i tela u pitanju.

Do nedavno, priznaje da nije znala kako da koristi korektor, a danas je veoma uspešna u svetu mode i lepote i mogli bismo reći da je čak mnogima uzor.

“Žena sam puna kontrasta, potvrdila je i sama Moli. Od mene se očekuje da stalno izgledam lepo i nosim naglašenu, scensku šminku, a u retkim prilikama mogu da priuštim sebi prirodan look i imam tu privilegiju da moja koža može da diše. Kada radim, šminkam se tako da deluje nenaglašeno i casual ili je to glamurozna šminka. Lepo je osetiti taj kontrast.

Često idem iz krajnosti u krajnost, naglasila je Moli.

117 Trikovi za lepotu: Moli King

Prirodno našminkana i u casual izdanju

Tanka je linija između pristojnosti i vulgarnosti

“Mislim da je Brižit Bardo bila jedna od retkih koja je umela da upravlja ovim balansom.”

Moli takođe naglašava da je ona njen uzor kada je šminkanje u pitanju upravo zbog moći da izgleda i prirodno i glam u isto vreme, a nikada nije izgledala kao da ima previše šminke na sebi.

Posebno joj se dopada način na koji je stavljala ajlajner i kako joj stoji, jer je i ona bila plavuša kao i Moli.

213 Trikovi za lepotu: Moli King

Moli i njen uzor, ima li sličnosti?

Jaka šminka šteti koži

Moli takođe naglašava kako scena zahteva naglašenu šminku i to šteti njenoj koži, koja postaje masna i posle određenog vremena pevanja i igranja na sceni, ona se razmaže. Zato preporučuje korišćenje dugotrajne šminke.

310 Trikovi za lepotu: Moli King

Ovako se Moli šminka za scenu

Treba negovati svoju kožu

Moli King deli to mišljenje da ukoliko opterećujete svoju kožu stalnim šminkanjem, treba je takođe i negovati. Razne kreme, maske za lice, losioni i tretmani, uvek su dobrodošli.

411 Trikovi za lepotu: Moli King

Zapažena šminka i roze karmin za glamurozan look

Ne plašite se starosti

Moli naglašava da se nikada nije plašila starosti i da ne razmišlja o tome. Nikada joj to nije predstavljalo neku vrstu opsesije i uvek je vežbanje činilo srećnom. Zbog toga nikada nije držala rigorozne dijete i kaže da je to pravi izlaz iz stresnih situacija, ali i siguran put do dobre linije.

57 Trikovi za lepotu: Moli King

Moli King izgleda savršeno, zar ne?

Vodite računa o noktima

Moli voli da su joj nokti uvek sređeni i kada nisu obojeni ona se oseća kao gola. Pristalica je neutralnih boja i nenapadnih nijansi.

63 Trikovi za lepotu: Moli King

Prirodna boja noktiju


Violeta Stojanović

Comments