Hot topics

Jutarnji rituali kod kuće koje ćeš želeti da zadržiš i kada pandemija prođe

Zablude o problematičnoj koži u koje treba da prestaneš da veruješ + kako se zaista neguje ovaj tip kože

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

Ruž za usne može da stvori presudan utisak o vašem kompletnom izgledu. I najobičnija, formalna odevna kombinacija može izgledati “vamp” ako se ukombinuje sa adekvatnom bojom ruža.

Ipak, kod ruža nije sve u dobrom izboru boje, već i u veštini nanošenja. Predstavljamo vam nekoliko tajni profesionalnih šminkera.

ruz Trikovi za nanošenje ruža

Pre uobličavanja usana olovkom, na njih nanesite nežni, bezbojni balzam za usne. On će učiniti da olovka za usne nežnije klizi preko vaših usana, a sama linija će biti manje gruba i izgledaće prirodnije.

Olovku za usne koristite isključivo na linijama vaših usana. Nikada nemojte sami kreirati liniju i iscrtavati područje van njih, kako šminka ne bi izgledala neprirodno.

Čak i nakon nanošenja olovke za usne tek nakon balzama, prstima nešno ublažite oštrinu linije olovke.

Dva puta nanosite ruž. Prvi sloj je samo osnova, a drugim slojem dodajete sjaj i pojačavate boju. Malo više ruža slobodno nanesite na najistaknutiji deo donje usne.

Kako biste izbegli da vam se ruž razmaže po zubima, stavite prst u vaša usta i okružite ga usnama. Sav suvišan ruž koji bi završio na zubima, ostaće na vašem prstu.

sminka Trikovi za nanošenje ruža

Boja ruža utiče na njihov izgled – tamnije i mat nijanse vizuelno sužavaju usne, dok ih svetlije i sjajnije nijanse šire.

I na kraju, ruž će ostati na vašim usnama duže, ukoliko ih manje koristite. Slamčica vas može spasiti od ostavljanja vašeg ruža na ivici čaše, ali imajte na umu da ne treba da robujete vašem ružu i da ga uvek možete popraviti.

Jasna Stanić

Editors choice