Hot topics

Kako su milenijalci i generacija Z učinili da počnemo drugačije da gledamo na modu i trendove

Feel&Taste: Ideja za malo drugačiji vikend u Sloveniji

3 najveće prednosti korišćenja kreditne kartice

Da li si znala: Simptomi nedostatka magnezijuma i zašto ne bi trebalo da ih ignorišeš

5 malih rituala za srećniji život by Iva Chu

Kako da pobediš neizvesnost i prevaziđeš strah od budućnosti?

3 styling trika koje žene sa tankom kosom moraju da znaju!

Čista lepota osvaja beauty industriju

#HairHacks: Kako da postigneš savršene #BeachWaves lokne

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

Ruž za usne može da stvori presudan utisak o vašem kompletnom izgledu. I najobičnija, formalna odevna kombinacija može izgledati “vamp” ako se ukombinuje sa adekvatnom bojom ruža.

Ipak, kod ruža nije sve u dobrom izboru boje, već i u veštini nanošenja. Predstavljamo vam nekoliko tajni profesionalnih šminkera.

ruz Trikovi za nanošenje ruža

Pre uobličavanja usana olovkom, na njih nanesite nežni, bezbojni balzam za usne. On će učiniti da olovka za usne nežnije klizi preko vaših usana, a sama linija će biti manje gruba i izgledaće prirodnije.

Olovku za usne koristite isključivo na linijama vaših usana. Nikada nemojte sami kreirati liniju i iscrtavati područje van njih, kako šminka ne bi izgledala neprirodno.

Čak i nakon nanošenja olovke za usne tek nakon balzama, prstima nešno ublažite oštrinu linije olovke.

Dva puta nanosite ruž. Prvi sloj je samo osnova, a drugim slojem dodajete sjaj i pojačavate boju. Malo više ruža slobodno nanesite na najistaknutiji deo donje usne.

Kako biste izbegli da vam se ruž razmaže po zubima, stavite prst u vaša usta i okružite ga usnama. Sav suvišan ruž koji bi završio na zubima, ostaće na vašem prstu.

sminka Trikovi za nanošenje ruža

Boja ruža utiče na njihov izgled – tamnije i mat nijanse vizuelno sužavaju usne, dok ih svetlije i sjajnije nijanse šire.

I na kraju, ruž će ostati na vašim usnama duže, ukoliko ih manje koristite. Slamčica vas može spasiti od ostavljanja vašeg ruža na ivici čaše, ali imajte na umu da ne treba da robujete vašem ružu i da ga uvek možete popraviti.

Jasna Stanić

Editors choice