Koliko vam se puta desilo da dođete iz grada preumorne i mrzi vas da skinete šminku? Ili vam poraste nadogradnja, pa vas mrzi da je pokrijete još jednim slojem laka? Da vam se to ne bi više dešavalo, danas vam otkrivamo nekoliko trikova za negu koji su idealni za sve lenje devojke.

Držite losion za skidanje šminke pored kreveta, kako ne biste imale izgovor da šminku ne skinete pre spavanja. Zašto je ovo važno? Zato što spavanje sa šminkom na licu može prouzrokovati brojna oštećenja i promene na koži. Bez obzira na to koliko ste umorne, ne izostavljajte skidanje šminke pre spavanja, jer je to jedini način da vam koža dugo bude lepa i negovana.

nega lenje devojke 1 Trikovi za negu svih lenjih devojaka

Kada vam poraste nadogradnja, prelaz prekrijte šljokicama koje će stvoriti ombre efekat na vašim noktima. To možete uraditi tako što ćete na providan lak naneti nekoliko šljokica ili, čak, gušćim lakom sa šljokicama, koji će na pravi način prekriti prelaz.

Ukoliko nemate vremena da se vaša podloga, tečni puder ili neki drugi preparat osuši, iskoristite fen da ubrzate proces. Naravno, za to vam je neophodan hladan vazduh, a fen će svakako ubrzati proces sušenja.

Comments